Kit Repair Diafragma 2 Inch

Kit Repair Diafragma 2 Inch

Kit Repair Diaphragm 2 inci Qingdao Star Machine kasedhiya kanggo kabutuhan ndandani katup pulsa sing paling umum, ngrampungake masalah stoppage sing disebabake dening sistem koleksi bledug sing tuwa. Yen sampeyan nemokake katup sing retak, bolongan, pitting, bocor udara, sumber rusak, utawa gagal liyane, Mesin Qingdao Star bisa mbantu! Kita bisa nyedhiyakake bagean kasebut ing bagian sekedhik saka biaya pabrikan asli, lan uga bisa nyedhiyakake kit panggantos kanggo umume merek tutup jet pulsa. Kanthi pengalaman puluhan taun, Mesin Bintang Qingdao bisa nawakake produk sing awet lan berkualitas sing bisa digunakake ing kahanan sing paling angel.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kit Repair Diaphragm 2 inci kanthi kualitas dhuwur bisa nyuda kerumitan sistem katup pulsa sing ora berfungsi. Kit repair katup pulsa Qingdao Star Machine kalebu kabeh sing perlu kanggo mulihake katup kanggo kinerja optimal. Saben kit digawe kanthi ati-ati supaya cocog karo merek utama, kalebu Goyen, Mecair, ASCO, lan liya-liyane. Kanthi pengalaman pirang-pirang dekade ing industri kasebut, kita bangga nawakake bagean panggantos sing bermutu kanthi biaya sekedhik saka pabrikan OEM. Kit katup pulsa kita njaga sistem sampeyan kanthi lancar, lan sawetara pelanggan malah ngalembana produk kita luwih apik tinimbang sing asli.

Kit Repair Diaphragm 2 inci kasedhiya ing TPEE, NBR, FKM, Viton lan akeh bahan liyane, saben kanthi suhu adaptasi sing beda.

Contone, Nitrile kanggo -10 ~ 80 ° C suhu kerja; TPEE kanggo -10 ~ 100 ° C suhu kerja; FKM kanggo -10 ~ 200 ° C suhu kerja.

Yen sampeyan ora yakin materi apa sing luwih cocok kanggo peralatan sampeyan, hubungi insinyur kita.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Bahan: NBR Ukuran Port: 2''
Kode katup sing dipasang: SCG353A050, SCG353A051,
G353A048, G353A049
Suhu kerja: -10 ℃ -80 ℃
Tekanan kerja: 0.05-1.0 Mpa


Fitur Produk

Konstruksi Awet: Kit Repair Diaphragm 2 inci kita dibangun kanggo awet, mesthekake katup sampeyan bisa mlaku kanthi luwih saka siji yuta siklus pulsa.

Cocog karo Umume Merek: Kit Repair Diaphragm 2 inci kita dirancang supaya cocog karo merek utama, saengga gampang golek bagean panggantos sing cocog kanggo sistem sampeyan.

Bahan Berkualitas Tinggi: Kita mung nggunakake bahan sing paling dhuwur kanggo mesthekake kit perbaikan kita ngluwihi bagean OEM asli. Tutup lan Spring kabeh digawe saka SS304.

Instalasi Gampang: Kit Repair Diaphragm 2 inci dilengkapi instruksi sing jelas lan gampang dipasang, ngirit wektu lan dhuwit.

Warranty Taun: We stand behind the quality of our products, offer a year warranty on fit, durability, and performance.

Dhukungan Pakar: Tim ahli kita kasedhiya kanggo nulungi sampeyan babagan pitakonan utawa masalah, nyedhiyakake layanan pelanggan sing luar biasa saben langkah.

Solusi sing Hemat Biaya: Kanthi tuku kit ndandani katup pulsa, sampeyan bakal ngirit dhuwit dibandhingake karo tuku katup anyar saka pabrikan OEM.

Kinerja sing Apik: Kit Repair Diaphragm 2 inci kita dirancang kanggo ningkatake kinerja katup pulsa, njamin sistem pengumpulan bledug sampeyan beroperasi kanthi efisien lan efektif.

Wektu Turnaround Cepet: Kita ngerti yen downtime bisa larang regane, mula kita ngupayakake ngirim kit perbaikan kanthi cepet, nyuda gangguan ing operasi sampeyan.


Hot Tags: Kit Repair Diaphragm 2 Inch, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy