Produk Utama

Pulse Jet Valve lan Spare parts:cocok kanggo ngontrol aliran udara ing sistem kolektor debu jet pulsa. Bisa mbukak lan nutup katup udhara kanthi cepet kanggo ngasilake pulsa hawa sing kuat kanggo ngresiki bledug ing kantong saringan. Katup solenoid pulsa bledug udara kita digawe saka bahan lan komponen sing berkualitas, kayata awak stainless steel, inti kuningan, segel NBR, lan koil tembaga. Suku cadang utama katup jet pulsa kalebu awak tutup, membran, plunger, o-ring, cakram karet, tutup pilot, katup solenoid, kit perbaikan diafragma, lsp.

Kain Filter Industri Kab:cocok kanggo macem-macem aplikasi filtrasi industri, kayata pamisahan padhet-cair lan pamisahan gas-padhet, ing industri kayata farmasi, bahan kimia, pewarna, baja, bahan bangunan, perawatan banyu, lan sapiturute. Kain panyaring industri kita diprodhuksi dening Dornier Jerman majeng internasional tenun, lan dipérang dadi kain Filter monofilament, kain Filter multifilament, felt jarum-doyo, etc. Padha duwe karakteristik kekuatan dhuwur, permeabilitas online apik, urip dawa, etc.

Entuk Kutipan Saiki


Tas Filter Cairan:cocok kanggo macem-macem peralatan filtrasi Cairan, kayata piring lan pigura Filter penet, centrifuges, saringan tas, etc. Padha bisa èfèktif mbusak impurities ngalangi saka Cairan lan nambah efficiency filtrasi lan kebersihan. Tas Filter Cairan kita digawe saka bahan kualitas dhuwur, kayata polyester, polypropylene, nilon, vinylon, etc. Padha duwe karakteristik saka nyandhang resistance, resistance karat, reresik gampang, etc.

Dust Collector Bags:cocok kanggo macem-macem peralatan koleksi bledug, kayata kolektor bledug siklon, kolektor bledug tas listrik, Penagih bledug pulsa jet, etc. Padha bisa èfèktif nangkep partikel bledug ing udhara lan ngurangi polusi lingkungan. Tas kolektor bledug kita digawe saka bahan tahan suhu dhuwur lan tahan api, kayata tas filter sing dilapisi fiberglass, P84, Nomex, PPS, lan liya-liyane.

Saliyane katup solenoid dhewe, kita uga nawakake macem-macem aksesoris kanggo ndhukung kabutuhan sistem filtrasi. Salajengipun, saliyane katup solenoid Optipow dhewe, kita nawakake macem-macem pilihan katup solenoid saka merek terkemuka liyane, kalebu Goyen, Tubro, lan liya-liyane. Apa sampeyan butuh bagean panggantos, kit pangopènan, utawa katup solenoid saka pabrikan terkenal iki, kita minangka sumber sing dipercaya kanggo macem-macem solusi lengkap kanggo nyukupi syarat sistem kolektor bledug jet pulsa.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy