Ngarep > Babagan awake dhewe>Aplikasi Produk

Aplikasi Produk

Kantong panyaring lan kain panyaring ditrapake kanggo macem-macem industri sing mbutuhake filtrasi cairan utawa gas, kalebu:

● Industri kimia lan farmasi: kanggo nyaring bahan kimia, pelarut, asam, alkali, lsp.

● Industri pangan lan wedang: kanggo nyaring banyu, jus, susu, bir, anggur, lenga, gula, lsp.

● Industri minyak lan gas: kanggo nyaring minyak mentah, gas alam, produk kilang, lsp.

● Industri cat lan lapisan: kanggo nyaring cat, lacquers, varnishes, resins, etc.

● Industri perawatan banyu: kanggo nyaring banyu lumahing, banyu soko njero lemah, banyu limbah, banyu segara, lsp.

● industri Metalworking: kanggo nyaring nglereni cairan, lubricants, coolant, etc.

● Industri otomotif: kanggo nyaring lenga mesin, bahan bakar, asupan udara, lsp.

● Industri resin lan plastik: kanggo nyaring resin, polimer, plasticizer, lsp.

● Industri farmasi: kanggo nyaring bahan aktif, intermediet, pelarut, lsp.

● Pabrik semen: kanggo macem-macem aplikasi filtrasi ing proses produksi semen.

● Pabrik kaca: kanggo kabutuhan filtrasi ing manufaktur lan pangolahan kaca.

● Pembangkit listrik termal: kanggo nyaring aliran udara lan gas ing proses pembangkit listrik.

Solusi panyaring bermutu tinggi nyedhiyakake macem-macem kabutuhan industri, njamin filtrasi sing efektif lan efisien ing macem-macem aplikasi.


Entuk Kutipan Saiki


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy