Ngarep > Babagan awake dhewe>Pasar Produksi

Pasar Produksi

Produk Qingdao Star Machine laris ing saindenging jagad. Iku uga banget populer ing pasar. Tim sales Qingdao Star Machine minangka tim dodolan internasional profesional kanthi kawruh profesional lan layanan dodolan sing sampurna.

Katup jet pulsa, kain panyaring lan tas saringan cocok kanggo macem-macem aplikasi lan industri, kayata kimia, farmasi, panganan lan omben-omben, minyak lan gas, perawatan banyu, mbusak bledug industri ing pembangkit listrik termal, pabrik semen, pabrik kaca, lan industri liyane, lan liyane.

Star Machine duwe basis pangguna sing nyebar ing 57 negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata: Amerika Serikat, Rusia, Australia, Jerman, Prancis, Inggris, Norwegia, lan Walanda, lsp.

Amerika Utara Eropah Amérika Kidul Afrika Asia Tenggara Asia Kidul & Tengah wilayah liyane
30% 25% 15% 5% 10% 10% 5%


Entuk Kutipan Saiki



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy