Sejarah Kita

1997, Qingdao Star Machine Technology Co.,ltd. iki diadegaké kanggo mbusak bledug industri lan filtrasi industri, produk utama punika SMCC tutup industri pulsa jet industri.

2002, Star Machine perusahaan China narik kawigaten ing advance nasional teknologi mbusak bledug industri kasil dirancang lan dikembangaké pulsa Penagih bledug klep, tengen amba klep pulsa, pulsa jet tutup karo luwih biaya-efektifitas lan luwih bledug efficiency aman, iku ing posisi anjog ing industri penghapusan debu industri.

2010, Star Machine perusahaan China kasil dikembangaké lan diprodhuksi kain industri kain Filter lan tas Filter industri, kang Highly ngalembana dening pelanggan internasional kanggo efficiency filtrasi dhuwur lan biaya murah.

Ing taun 2018, perusahaan kasebut berkembang dadi perusahaan klompok, ngembangake produke kalebu katup elektromagnetik, kolektor bledug, saringan cair, saringan koleksi bledug, peralatan perawatan banyu limbah industri, lan lapangan liyane. Digunakake kanthi akeh ing pembangkit listrik termal, produksi metalurgi, pabrik semen, pabrik kaca, peralatan perawatan banyu limbah industri, bahan kimia industri, obat-obatan lan kesehatan, lsp.

2020, produk perusahaan grup Star Machine China ditambahake menyang bidang transmisi otomatisasi industri, kalebu transmisi otomatisasi robot industri, peralatan pertambangan, otomatisasi kimia, lan sapiturute, dadi klompok perusahaan sing nguntungake kanthi daya saing industri.

Entuk Kutipan Saiki


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy