Tim Kita

SMCC minangka produsen profesional lan produsen dodolan. Sadurunge adol, saben salesman bakal menehi rekomendasi utawa nampa produk sing disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan, supaya bisa mesthekake yen saben pelanggan bisa tuku produk sing dibutuhake.

Sajrone proses produksi, proses produksi bakal direkam sawayah-wayah, lan sawetara pemeriksaan sampling kualitas bakal ditindakake lan dituduhake karo para panuku, supaya para panuku bisa terus ngetutake proses produksi.

Babagan sawise-sales, bakal ana wong darmabakti ing pangisian daya sawise-sales kanggo kabeh produk, supaya saben customer bisa nggunakake produk kita tanpa kuwatir.


Entuk Kutipan Saiki


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy