Profil CEO

Pak William Xu, CEO Qingdao Star Machine Co., Ltd, minangka profesional berpengalaman kanthi latar mburi desain mekanik lan manufaktur, lulus saka Universitas Shandong ing taun 1993. Sadurunge ngadegake Qingdao Star Machine Co., Ltd, dheweke nyekel posisi minangka CEO ing China Shi Feng Group Agricultural Equipment Co., Ltd, ing ngendi dheweke entuk pengalaman ekstensif ing desain mesin, manufaktur, lan manajemen bisnis. Ing taun 1997, nalika ngadegake Qingdao Star Machine Co., Ltd, Pak Xu ngetrapake kepemimpinan sing luar biasa lan pendekatan inovatif kanggo nyurung perusahaan kasebut dadi fase pangembangan lan pertumbuhan sing cepet.

Perusahaan, khusus ing riset lan pangembangan, produksi, lan dodolan peralatan filtrasi industri lan aksesoris, wis ngrembaka ing panuntun dhumateng Pak William Xu. Arah strategis kasebut nyebabake penekanan sing terus-terusan ing transformasi lan inovasi teknologi. Komitmen iki wis ngembangake macem-macem produk perusahaan, kalebu macem-macem lapangan kayata katup solenoid pulsa, kain filtrasi kain, tas filtrasi, lan peralatan mbusak bledug. Salajengipun, kanggo ngebaki pasar global, Pak Xu wis ngawasi panyiapan saka sawetara kantor dodolan internasional, njupuk Qingdao Star Machine Co., Ltd menehi pelanggan layanan trep lan nimbang.


Entuk Kutipan Saiki


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy