Katup Pembersihan Udara
  • Katup Pembersihan Udara - 0 Katup Pembersihan Udara - 0
  • Katup Pembersihan Udara - 1 Katup Pembersihan Udara - 1
  • Katup Pembersihan Udara - 2 Katup Pembersihan Udara - 2
  • Katup Pembersihan Udara - 3 Katup Pembersihan Udara - 3

Katup Pembersihan Udara

Kanthi katup pembersih Udara sing tahan lama, Mesin Bintang Qingdao terus nuduhake komitmen kanggo perlindungan lingkungan lan kepuasan pelanggan. Dirancang kanthi eco-ramah lan linuwih, katup pembersih udara iki nggawe pilihan sing luwih apik kanggo pangguna baghouse kasebut. Apa sampeyan pengin nyuda jejak karbon utawa njamin kinerja sing optimal, katup pembersih udara optipow135 minangka pilihan sing cocog kanggo kabutuhan energi sampeyan. Kita wis darmabakti kanggo ngirim solusi inovatif sing nyukupi tantangan sesuk.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katup Pembersihan Udara majeng Qingdao Star Machine nduweni struktur sing prasaja, kinerja sing dipercaya, tahan asam sing apik lan tahan suhu dhuwur, lan aloi aluminium cangkang nggunakake perawatan anti-karat permukaan khusus. Produk kasebut nduweni fungsi "landing alus" sing unik, sing bisa ningkatake umur layanan tas filter.

Kanggo nyukupi kabutuhan sistem filtrasi lan lingkungan filtrasi sing beda, kita nawakake sawetara versi Air Cleaning Valve. Yen paket udara sampeyan diselehake ing lingkungan sing mbebayani kayata gas sing njeblug, vaporous, bledug, lan sapiturute, tuku katup pembersih udara kanthi kumparan solenoid sing tahan bledosan. Solenoid sing tahan bledosan nyegah katup solenoid ora bisa njeblug utawa njeblug, supaya produksi sampeyan aman.


Parameter produk

Filter Kain Air Cleaning Valve Optipow135 katup pilot kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo nyukupi syarat sistem filtrasi beda, lan saben bagean bisa diganti individu yen rusak, ngurangi biaya pangopènan.


Cathetan panginstalan

(1.) Pipa resik lan tangki udara sadurunge nginstal Katup Pembersihan Udara

(2.)Mounting diameteripun bukaan 120mm

(3.) Priksa manawa permukaan orifice tank resik sadurunge dipasang

(4. ) Priksa manawa hawa sing dikompres resik lan garing sawise dipasang.


Hot Tags: Katup Pembersihan Udara, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy