DC24V 4 Inch Aluminium Pulse Solenoid Valve
  • DC24V 4 Inch Aluminium Pulse Solenoid Valve - 0 DC24V 4 Inch Aluminium Pulse Solenoid Valve - 0
  • DC24V 4 Inch Aluminium Pulse Solenoid Valve - 1 DC24V 4 Inch Aluminium Pulse Solenoid Valve - 1
  • DC24V 4 Inch Aluminium Pulse Solenoid Valve - 2 DC24V 4 Inch Aluminium Pulse Solenoid Valve - 2

DC24V 4 Inch Aluminium Pulse Solenoid Valve

Qingdao Star Machine minangka produsen profesional DC24V 4 inch Aluminium Pulse Solenoid Valve kanggo kolektor bledug udara industri kanthi prodhuksi sugih lan 20 taun lan pengalaman ngekspor menyang luwih saka 30 negara kanthi dhukungan teknis sing kuat, rega kompetitif, kualitas apik lan 7 * 24 jam layanan sawise-sales.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

SMCC gampang-maintainable DC24V 4 inch Aluminium Pulse Solenoid Valve punika jenis katup solenoid. Katup solenoid minangka jinis katup pembersih udara industri sing umum banget kanggo kantong saringan sing nggunakake elektromagnet kanggo ngoperasikake piston katup lan ngontrol aliran hawa kompres garing.

DC24V 4 inch Aluminium tutup solenoid pulsa minangka jinis tutup kolektor bledug industri kanthi resistensi karat sing kuat lan umur layanan sing dawa, umume digunakake ing kolektor bledug pulsa pembangkit listrik, pabrik baja, pabrik kaca, lan pabrik batu bara. Iki jenis DC24V 4 inch Aluminium Pulse Solenoid Valve biasane digawe saka bahan paduan Aluminium, kang wis kaunggulan cetha kayata entheng, Processing gampang, lan biaya murah. Ing kolektor bledug pulsa, tutup solenoid pulsa Aluminium bisa ngontrol aliran udara pulsa saka hawa kompres garing, saéngga bledug ing njero kolektor bledug bisa dicopot kanthi cepet.

Optipow DC24V 4 inch Aluminium pulse solenoid valve minangka produk paling laris majeng utama kita.


Informasi dhasar:

FITUR UTAMA DESKRIPSI
jeneng Optipow Pulse Jet Valve
MODEL V1614718-0100
UKURAN 4 INCH
Tegangan DC24V
diameteripun nominal DN100
kahanan 100% Anyar
Merk SMCC
Kualitas apik
Fitur Awet, kinerja dhuwur
Kaluwihan Gampang kanggo Instal
Daya tahan Urip dawa, siji yuta kaping siklus
Panganggone Kanggo Filter tas Industrial
Media kerja Udara kompres garing sing resik
Wektu injeksi (jembar pulsa) 60-100MS
Wektu interval pulsa ≥60S
Area Filter 120㎡
Kanggo tas Filter 27 pitik
Tekanan Kerja 0,2-0,6 MPa
Kelas perlindungan IP65
Kelas insulasi H
Nilai KV/CV 518.85/605.5
Garansi 24 sasi


DC24V 4 inch Aluminium pulsa solenoid valve bagean utama lan model padha:


Bahan utama DC24V 4 inch Aluminium pulsa solenoid valve bagean utama

Part Bahan
omah katup Aluminium alloy ABC-12
Plunger nilon diperkuat 66
Membrane apik-N karet
Cakram karet karet khusus
O-ring karet fluor
Pilot Cover Aluminium alloy ABC-12


DC24V 4 inch Aluminium pulsa solenoid valve Dimensi sketsa lan perakitan


Angka:


DC24V 4 inch Aluminium pulsa solenoid valve keuntungan:

Saliyane kaluwihan saka resistance karat kuwat, urip dawa, lan Processing gampang, DC24V 4 inch Aluminium pulsa solenoid valves uga duwe sawetara kaluwihan liyane.

Kinerja elektromagnetik sing apik banget: Katup solenoid pulsa aluminium DC24V 4 inch duwe kinerja elektromagnetik sing apik lan bisa cepet nanggapi sinyal elektromagnetik, saéngga bisa ngontrol tumindak katup sing luwih apik.

sawetara aplikasi Wide: DC24V 4 inch Aluminium pulsa klep elektromagnetik cocok kanggo macem-macem kothak kayata kolektor bledug pulsa, ngatur pneumatik, perawatan banyu, etc., lan duwe sawetara saka sudhut aplikasi.

Kustomisasi sing kuat: DC24V 4 inch Aluminium pulsa solenoid valves bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda, kayata: bahan O-Ring, ukuran bolongan tutup pilot, kontrol manual ing tutup solenoid lan sateruse.


Wide area aplikasi saka DC24V 4 inch Aluminium pulsa solenoid valves:

Sistem kontrol pneumatik: kayata sistem hidrolik, peralatan pneumatik, AC, sampel lan pembuangan sampah, lsp.

Peralatan udara sing dikompres: kayata kompresor, freezer, dehumidifier, lsp.

Peralatan manufaktur industri: kalebu mesin nggawe kertas, mesin cetakan injeksi plastik, peralatan pangolahan panganan, lsp.

Ing kolektor bledug pulsa, katup solenoid pulsa Aluminium DC24V 4 inch bisa ngontrol aliran udara pulsa udara sing dikompresi, saéngga bledug ing njero pengumpul bledug bisa dicopot kanthi cepet. Kajaba iku, katup solenoid pulsa Aluminium uga bisa digunakake ing lapangan kayata pangiriman pneumatik lan perawatan banyu.


Rincian paket sing aman lan cepet saka katup solenoid pulsa DC24V 4 inch Aluminium

Optipow solenoid pulse valve 135 Jumlah Ukuran Kemasan Karton kanthi kothak Busa
1 pc 185mm * 195mm * 297mm
2 pc 380mm * 195mm * 297mm
4 pc 380mm * 380mm * 297mm
6 pc 580mm * 380mm * 297mm


Keuntungan layanan purna jual kita:

Qingdao Star Machine duwe pengalaman 20 taun ing produksi lan layanan kolektor bledug industri. Kita ora mung nyedhiyani customer DC24V 4 inch Aluminium tutup solenoid pulsa, nanging uga kita pimpinan industri ing kolektor bledug udara industri. Kita ora mung produsen lan supplier, nanging uga konsultan industri. Kita makarya kanthi proaktif karo sampeyan kanggo menehi saran pakar lan rekomendasi produk supaya bisa entuk produk paling efektif sing kasedhiya kanggo aplikasi khusus sampeyan. Transportasi sing disesuaikan, pengiriman segara, UPS, FEDEX lan DHL pengiriman udara, bisa ngirit wektu lan biaya transportasi, kemasan kothak busa kepemilikan independen ndadekake produk kita luwih aman, lan layanan online pakar 7 * 24 ndadekake pangguna ora kuwatir. Kanggo milih kita yaiku milih safety lan kualitas.


Hot Tags: DC24V 4 Inch Aluminium Pulse Solenoid Valve, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy