Dehidrasi Bahan Ngandhut Kain Filter Banyu

Dehidrasi Bahan Ngandhut Kain Filter Banyu

Grosir Dehidrasi bahan ngemot kain Filter banyu saka Qingdao Star Machine, bahan utama serat polyester, serat polypropylene, nilon flannelette lan ing. Kain Filter bahan kasebut nduweni resistensi asam lan alkali sing apik lan tahan nyandhang, lan cocok kanggo nambani sawetara media korosif kanthi nilai PH sing kurang. Digunakake ing industri kimia, bahan bangunan lan industri liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Dehidrasi kualitas tinggi Qingdao Star Machine saka bahan sing ngemot kain panyaring banyu bisa digunakake ing macem-macem lapangan. Contone, kain Filter serat polypropylene cocok kanggo dealing karo sawetara PH saka 7 ~ 8 media, karo resistance karat apik lan nyandhang resistance; Bahan flanel nilon nduweni kelembutan sing apik lan resistensi nyandhang sing kuat, sing cocog kanggo ngobati limbah kanthi beban polusi puncak utawa nyaring limbah konsentrasi tinggi kayata bahan organik, kain panyaring Ptfe duwe resistensi adhesi sing apik lan tahan suhu dhuwur, sing cocog kanggo ngolah sawetara sing dhuwur. konsentrasi, suhu dhuwur lan bahan adhesion gampang; Dehidrasi polipropilena saka bahan sing ngemot kain panyaring banyu nduweni kekuatan tarik sing dhuwur, sing cocog kanggo ngolah sawetara bahan kanthi viskositas dhuwur lan luwih akeh impurities.


Produk Introduce

Proses produksi dehidrasi bahan sing ngemot kain panyaring banyu utamane kalebu langkah-langkah ing ngisor iki:

1. Siapke bahan mentah: Pilih bahan serat sing cocog, kayata serat poliester, serat polipropilena, kain flanel nilon, lsp.

2. Kain panyaring tenunan: Panggunaan tenun kanggo nenun materi serat menyang wangun lan struktur kain panyaring.

3.Chemical perawatan: kain Filter wis kimia dianggep kanggo nambah resistance karat, resistance adhesion lan resistance suhu dhuwur.

4.Kalor mbentuk: Kalor mbentuk saka kain Filter kanggo stabil ukuran lan wangun.

5.Cutting lan packaging: kain Filter Cut menyang ukuran sing dikarepake lan dikempalken kanggo transportasi lan Advertisement.


Hot Tags: Dehidrasi Bahan Ngandhut Kain Filter Banyu, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy