Double Diaphragm Embedded Solenoid Pulse Valve

Double Diaphragm Embedded Solenoid Pulse Valve

Nggolek solusi sing dipercaya kanggo koleksi lan filtrasi bledug? Ora katon luwih saka rega murah Qingdao Star Machine Double Diaphragm Embedded Solenoid Pulse Valve! Katup Pulsa Solenoid Sudut Kanan digawe saka bahan sing paling dhuwur, njamin kinerja lan daya tahan sing optimal. Dirancang khusus kanggo kolektor debu jet pulsa, katup iki cocog kanggo macem-macem setelan industri. Kanthi fokus ing kepuasan pelanggan lan pengalaman pirang-pirang taun ing industri filtrasi, sampeyan bisa dipercaya Mesin Bintang Qingdao kanggo nyedhiyakake produk sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Qingdao Star Machine kang majeng Double Diaphragm Embedded Solenoid Pulse Valve serves minangka komponèn wigati ing proses reresik bledug saringan tas pulsa. Nanggapi sinyal output saka piranti kontrol jet pulsa, katup iki ngatur aliran udara sing dikompres menyang sel panyaring individu, njamin reresik sing konsisten lan njaga resistensi ing jarak sing ditemtokake. Iki nyebabake kapabilitas pangolahan sing dioptimalake lan koleksi bledug sing efisien, nggawe katup minangka bagean penting saka sistem baghouse sampeyan.


Parameter Produk (Spesifikasi)

DMF minangka katup solenoid pulsa, Y minangka jinis submerged, angka kasebut minangka diameter nominal, lan S minangka diafragma ganda.

Jinis Orifice Ukuran Port Diafragma KV/CV
DMF-Y-25 25 1" 1 26.24/30.62
DMF-Y-40S 40 1 1/2" 2 39.41/45.99
DMF-Y-50S 50 2" 2 62.09/72.46
DMF-Y-62S 62 2.5" 2 106.58/124.38
DMF-Y-76S 76 3" 2 165.84/193.54


Fitur Produk

Double Diaphragm Embedded Solenoid Pulse Valve bisa diterapake ing macem-macem kombinasi pitch, ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem kanggo nyukupi syarat tartamtu. Apa sampeyan butuh persiyapan kompak utawa instalasi skala gedhe, katup iki wis dijamin.

Nganti 24 katup bisa dipasang ing sistem tank siji, nyedhiyakake kapasitas lan efisiensi sing ora cocog. Lan, kanthi kemampuan kanggo nyambungake saben katup menyang sistem tank liyane, sampeyan bisa kanthi gampang nggedhekake operasi lan adaptasi kanggo ngganti permintaan.


Konstruksi Bahan Katup Pulsa Solenoid Diafragma Ganda:

Body: ADC12 die cast

Armature: baja tahan karat 430 FR

Diafragma: Nitrile utawa Viton

Spring: 321 stainless steel

Pengikat: 302 stainless steel


Fitur Utama Iof Double Diaphragm Embedded Solenoid Pulse Valve:

Nomer Model: DMF-Y-76S DC24 / AC220V

Struktur: Diafragma

Daya: Pneumatik

Sedheng: Gas

Bahan Body: Alloy

Ukuran Port: 3 Inch

Tekanan: Low Pressure

Suhu Media:Suhu Sedheng


Detail Produk

Saben bagean saka Katup Pulsa Solenoid Dipasang Diafragma Ganda digawe kanthi ati-ati. Diaphragm diprodhuksi dening laser kanggo ngilangke bocor, lan bisa nyedhiyani layanan selaras saka sembarang ukuran. Koil nganggo kabel tahan suhu dhuwur lan daya stabil. Komponen pilot digawe saka wesi murni, lan spring digawe saka stainless steel impor, kang wis resistance lemes dhuwur. Utas nganggo teknologi ekstrusi lan ora bakal kesel sawise disassembly lan perakitan bola-bali. Lumahing awak tutup pulsa padhang lan duwe perawatan anti-karat.


Instruksi instalasi


Hot Tags: Double Diaphragm Embedded Solenoid Pulse Valve, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy