Katup Kacang Dresser

Katup Kacang Dresser

Katup Nut Dresser Mesin Qingdao Star bisa nambah proses mbusak bledug industri. Katup Nut Dresser kasedhiya ing macem-macem model kayata CA20DD, CA25DD, lan CA45DD, nyedhiyakake kabutuhan industri sing beda-beda. Dipercaya ing Katup Kacang Dresser kanggo solusi filtrasi industri sing dipercaya lan efisien.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Elevate pangolahan mbusak bledug industri karo Qingdao Star Machine kang kualitas dhuwur Dresser Nut Valves. Katup kontrol solenoid / udhara iki digunakake sacara ekstensif ing pemurnian ventilasi lan mbusak bledug saka boiler industri, industri wesi lan baja, metalurgi, pengecoran, bahan kimia, bahan bangunan, mesin, lan industri karet. Rentang wektu sing disaranake yaiku 50-500 ms, ditambah karo interval wektu sing disaranake antarane pulsa 1 menit utawa luwih, njamin kinerja sing optimal.

Kanggo kegiatan pangopènan, penting kanggo ngisolasi komponen saka tekanan lan pasokan listrik. Mung ditrapake maneh tekanan lan daya yen katup wis dipasang kanthi lengkap. Pemriksaan taunan diafragma lan pilot dianjurake kanggo njaga efisiensi operasional sing paling dhuwur. Dipercaya ing Katup Kacang Dresser kanggo solusi filtrasi industri sing kuat lan dipercaya.


Konstruksi Produk

Struktur Katup Kacang Dresser kapacak ing ngisor iki.

NO jeneng instruksi materi NO jeneng instruksi materi
1 Koil kabel kualitas apik 8 Spring gedhe 321 stainless steel
2 Pilot kit baja tahan karat 430FR 9 Pengikat 302 stainless steel
3 Tutup cilik Aluminium ADC Kab 10 Kit diafragma NBR sing diimpor
4 Cap tengah Aluminium ADC Kab 11 Badan katup Aluminium ADC Kab
5 Spring cilik 321 stainless steel 12 Nut Aluminium ADC Kab
6 Kit diafragma NBR sing diimpor 13 Segel 302 stainless steel
7 Topi munggah Aluminium ADC Kab 14 Segel NBR sing diimpor


Parameter produk

Model CA20DD CA25DD CA45DD
Ukuran Nominal 20 25 45
Ukuran Port mm 20 25 45
ing 3/4 1 1-1/2
Jumlah Diafragma 1 1 2
Aliran Kv 12 20 44
CV 14 23 51
Tekanan (PSI) 5 nganti 125 5 nganti 125 5 nganti 125
Suhu ℃/℉ NBR -40 kanggo 82 / -40 kanggo 179,6 -40 kanggo 82 / -40 kanggo 179,6 -40 kanggo 82 / -40 kanggo 179,6
FKM -29 kanggo 232 / -20,2 kanggo 449,6 -29 kanggo 232 / -20,2 kanggo 449,6 -29 kanggo 232 / -20,2 kanggo 449,6


Hot Tags: Katup Kacang Dresser, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy