Dust Collector Bag Cage
  • Dust Collector Bag Cage - 0 Dust Collector Bag Cage - 0
  • Dust Collector Bag Cage - 1 Dust Collector Bag Cage - 1

Dust Collector Bag Cage

Kandhang tas pengumpul bledug (uga dikenal minangka pigura penghapus bledug utawa kandhang tas bledug) minangka aksesoris utama penyaring tas (filter tas), sing umum dikenal minangka iga saka tas. Kualitas kandhang tas kolektor langsung mengaruhi status nyaring lan urip layanan saka tas aman bledug, uga efek mbusak bledug saka Filter tas.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Kandhang tas kolektor bledug biasane kawangun dening welding karo peralatan specialized ing siji Go, digawe saka wesi utawa kawat stainless steel karo cukup kekuatan lan kaku. Kandhang tas kolektor bledug diobati kanthi cara kayata galvanizing, nyemprot, lan plating silikon organik kanggo nyukupi syarat sing entheng, lancar, lan lurus. Struktur desaine angel, kanthi umur layanan sing dawa, lan bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan. Kandhang tas kolektor bledug sing diolah nganggo teknologi silikon organik bisa ngganti kerangka baja tahan karat, nyuda biaya pangopènan peralatan kasebut.


Struktur produk

Kandhang tas kolektor bledug minangka kerangka mbusak bledug saka kantong bledug lan komponen penting saka kolektor bledug. Kualitas kandhang tas kolektor bledug saka kolektor bledug langsung mengaruhi umur layanan lan panggunaan tas saringan. Jenis umum kandang tas kolektor debu kalebu kerangka penghapus debu stainless steel, kerangka penghapus bledug musim semi, kerangka penghapus debu galvanis, kerangka penghapus debu docking, kerangka penghapus debu multi-sendi, kerangka penghapus debu plastik semprotan, kerangka penghilang debu trapesium, kerangka penghilang debu silikon , balung bledug elips aman, bahan kalebu baja karbon, seng plating, electroplating, stainless steel, etc. Lagi digunakake ing macem-macem kahanan ing rinci. Cagejoint tas kolektor bledug saka kolektor bledug entheng, nggawe gampang kanggo peralatan lan pangopènan. Kualitas struktur kandang tas kolektor bledug langsung mengaruhi kahanan filtrasi lan umur layanan tas saringan.


Fungsi Produk

Fungsi saka kandhang tas Penagih bledug kanggo ndhukung tas aman bledug ing kamar Filter saka Filter tas. Anggere kandhang tas kolektor bledug bebas saka burrs lan karat, efek bledug aman saka tas aman bledug apik banget.


Aplikasi Produk

Kandhang tas kolektor bledug digunakake digunakake kanggo kolektor bledug industri, kolektor bledug tas, kolektor bledug pulsa, kolektor bledug mesin tunggal, kolektor bledug ndhuwur silo, kolektor bledug boiler, kolektor bledug tas, lan liya-liyane.


Hot Tags: Dust Collector Bag Cage, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy