Kolektor Debu Pulse Jet Valve Spare Parts

Kolektor Debu Pulse Jet Valve Spare Partsminangka jantung sistem koleksi bledug jet mbalikke, njamin reresik tas sing efisien lan njaga kinerja filtrasi sing optimal. Kanggo nglengkapi katup kasebut lan nyedhiyakake solusi sing komprehensif kanggo para pelanggan, Qingdao Star Machine nawakake macem-macem Suku Cadang Katup Debu Kolektor Pulse Jet berkualitas tinggi.


Pilihan ekstensif Suku Cadang Katup Pulse Jet Kolektor Debu kalebukatup solenoid pilot, gulungan solenoid, dering segel, cakram karet, diafragma, plunger, tutup tutup pilot, lan liya-liyane. Komponen kasebut digawe kanthi tliti kanggo standar sing tepat, njamin pas lan kinerja optimal. Perlengkapan kita, utamane, duwe nilai kisaran toleransi ing 0.1, njamin kompatibilitas karo model katup optipow lan ngoptimalake efisiensi pembersihan katup pulsa.


Kita setya nyedhiyakake pengalaman tuku sing lancar lan mesthekake yen katup pulsa bisa mlaku kanthi lancar lan efisien. Tim insinyur sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo menehi tuntunan lan dhukungan, saka milih sing benerKolektor Debu Pulse Jet Valve Spare Partskanggo ngatasi masalah apa wae sing bisa kedadeyan. Kita uga njaga hubungan sing wis suwe karo pelanggan sing stabil ing Eropa lan Amerika Serikat, minangka bukti kualitas produk lan layanan.

jeneng produk Nomer bagean
Membrane ② V4549902-0100
O-Ring (Karet fluor 64,5 X 3,1)③ 8003-5573
O-Ring (Nitril 70sH 64.5 X 3.1)③ 2136-1422
O-Ring (143 X 3.1)④ 2136-1441
Pilot Cover⑤ V3630501-0100
Piring⑥ V3630524-0100
Plunger⑦ V3629022-0100
Cakram karet⑧ V3640660-0100
Katup Solenoid (24 V DC)⑨ V3611471-0100
Katup Solenoid (100 V, 60 Hz)⑨ V3611471-0201
Katup Solenoid (110 V, 50 Hz)⑨ V3611471-0300
Katup Solenoid (110 V, 60 Hz)⑨ V3611471-0200
Katup Solenoid (120 V, 60 Hz)⑨ V3611471-0400
Solenoid Valve(120V, 60 Hz-UL CERTlFlED)⑨ V3640645-0200
Katup Solenoid (230V, 50 Hz)⑨ V3611471-0500

View as  
 
Katup Solenoid Dua Arah Posisi

Katup Solenoid Dua Arah Posisi

Qingdao Star Machine Technology Co.,Ltd. minangka pabrikan lan pemasok Solenoid Valve Posisi Loro-lorone skala gedhe ing China.We duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing produksi lan dodolan ing babagan peralatan mbusak bledug lan pemurnian, adhedhasar rega lan teknologi. keuntungan, lan produk kita bisa OEM. Katup Solenoid Posisi Two Way Two kita nutupi sebagian besar pasar Eropa, Asia lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Solenoid Valve Coil Kab

Solenoid Valve Coil Kab

Qingdao Star Machine Technology Co.,Ltd. minangka pabrikan lan pemasok Koil Katup Solenoid skala gedhe lan peralatan pemurnian ing China. Kita duwe telung basis riset lan produksi gedhe lan siji pusat marketing gedhe kanggo tutup bledug, kain Filter, tas Filter, lan peralatan lan aksesoris bledug sing gegandhengan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Optipow 105 Valve Karet Disc

Optipow 105 Valve Karet Disc

Qingdao Star Machine Optipow 105 Valve Rubber Disc kasedhiya kanggo kabutuhan repair tutup pulsa paling umum, kang diprodhuksi saka bahan karet sintetik kualitas dhuwur lan struktur internal wis kasebut kanthi teliti, dirancang kanggo njamin kinerja stabil ing macem-macem lingkungan operasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Optipow135 Valve Plunger

Optipow135 Valve Plunger

Kinerja tinggi Qingdao Star Machine Optipow135 Valve Plunger minangka komponen sing digunakake kanggo kolektor bledug tutup jet pulsa, kanthi hawa kompres sing resik minangka medium kerja lan tekanan kerja 0.2 ~ 0.7MPa. Sajrone penghapusan bledug pulsa saka proses tutup jet pulsa Optipow, plunger tutup optipow135 bakal mbukak utawa nutup miturut kontrol katup pulsa kanggo ngontrol inlet lan outlet udara sing dikompress.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pulse Valve Pilot Cover

Pulse Valve Pilot Cover

Qingdao Star Machine Pulse tutup pilot tutup V3630501-0100 minangka aksesoris paduan aluminium berkualitas tinggi sing dirancang khusus kanggo seri OPTIPOW katup solenoid pulsa. Wis kaluwihan saka struktur prasaja, katon ayu, bobot entheng, biaya murah, daya tahan, lan daya tahan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Nitrile Rubber Seals O-Ring

Nitrile Rubber Seals O-Ring

Qingdao Star Machine nduweni kualitas Nitrile Rubber Seals O-Ring. Nduwe kinerja sealing sing apik lan umur kerja sing dawa. Urip kerja sealing tekanan dinamis 5-10 kaping luwih dhuwur tinimbang produk sealing karet konvensional, kanthi maksimal kaping puluhan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sugeng rawuh ing Star Machine, sampeyan bisa entuk paling dhuwur Kolektor Debu Pulse Jet Valve Spare Parts langsung saka pabrik canggih ing China. Minangka produsen lan panyedhiya Kolektor Debu Pulse Jet Valve Spare Parts sing misuwur, pilih Star Machine kanggo nemu campuran kualitas luar biasa, daya tahan sing ora bisa ditandingi, lan komitmen sing mantep kanggo kepuasan pelanggan. Produk kita kasedhiya ing saham kanggo tuku grosir, nyedhiyakake produk sing murah.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy