Bledug Aman Filter Bag Skeleton
  • Bledug Aman Filter Bag Skeleton - 0 Bledug Aman Filter Bag Skeleton - 0
  • Bledug Aman Filter Bag Skeleton - 1 Bledug Aman Filter Bag Skeleton - 1

Bledug Aman Filter Bag Skeleton

Balung tas panyaring bledug yaiku iga saka tas panyaring, sing entheng, gampang dipasang lan dijaga. Kualitas balung tas Filter bledug langsung mengaruhi status filtrasi lan urip layanan saka tas Filter. Starmachinechina ngenalake peralatan manufaktur kerangka tas penghapus bledug lan nggunakake mesin las frekuensi dhuwur kanggo ngelas kerangka sekaligus. Balung tas panyaring bledug digawe saka kawat wesi utawa kawat baja tahan karat kanthi kekuatan lan kaku sing cukup. Cara perawatan kayata galvanisasi, cetakan semprotan, lan plating silikon organik. Balung tas panyaring bledug sing diproses dening Starmachinechina nggunakake teknologi silikon organik bisa ngganti balung stainless steel, nyuda biaya pangopènan peralatan kasebut. Lan saben pigura sing diprodhuksi bisa nyukupi syarat sing entheng, lancar, lan lurus. Kapasitas produksi taunan yaiku 2 yuta unit, sing bisa nyukupi kabutuhan pasokan pelanggan sing penting.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Dust removal filter bag jinis produk kerangka

1) Tipe tas bunder (tas filter njaba)

2) Round bag spring type (jenis filter eksternal)

3) Tipe tas datar (jinis filter eksternal) (oval, berlian)

4) Jinis amplop

5) Rangka multi bagean (bingkai multi bagean elips. Bingkai multi bagean tas bunder (plug-in, jinis chuck))

6) Bingkai rampung (bingkai nganggo tabung Venturi, kantong plastik, kemasan rangka wesi, bingkai berlian sing ditata rapi)


Bahan baku kanggo skeleton tas filter bledug

Kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi, kawat baja galvanis, kawat baja tahan karat, dll


Spesifikasi kerangka tas filter debu

Circular, elips, flat, envelope shaped, trapezoidal, star shaped, spring shaped, lan frameworks aman bledug selaras liyane saka macem-macem model miturut syarat customer


Struktur kerangka tas penyaring debu

Cara struktural sing cukup kayata multi bagean, tabung Venturi, tabung cendhak protèktif, bisa dicopot, plug-in, chuck, lsp


Pambuka kanggo urip layanan saka balung tas Filter mbusak bledug

Balung tas panyaring bledug yaiku struktur sakabèhé sing rata lan rata. Balung tas panyaring bledug nduweni karakteristik tahan karat, tahan nyandhang, lan tahan suhu dhuwur. Sisih njaba diwutahake karo bahan tahan dhuwur, suhu dhuwur, asam lan alkali. Piring baja protèktif njaba saka peralatan silinder digawe saka baja, Nemen nambah kekuatan lan urip layanan saka peralatan.


Aplikasi produk kerangka filter tas penghapus debu

Ditrapake ing industri kayata metalurgi, bahan bangunan, pembangkit listrik, bahan kimia, panganan, lan insinerator sampah


Standar Manufaktur kanggo framework tas Filter mbusak bledug

A. Balung saka kandhang jinis tas Filter bledug mbutuhake distribusi seragam saka dering support lan bar longitudinal, lan kudu cukup kekuatan lan kaku kanggo nahan tekanan gas saka tas Filter sak filtrasi lan bledug aman, lan kanggo nyegah karusakan lan deformasi disebabake tabrakan lan impact sak transportasi lan instalasi normal

B. Kabeh titik welding saka balung tas Filter kudu gandheng kuwat, lan ora ana detachment, welding palsu, utawa welding ora kejawab

C. Lumahing balung tas Filter ing kontak karo tas Filter kudu Gamelan lan Gamelan, tanpa welding bekas, unevenness, utawa burrs

D. Balung spring-loaded kudu cukup nomer giliran lan elastisitas, lan let kudu malah sawise kang ditarik loro

E. Lumahing balung tas Filter kudu ngalami perawatan anti-karat lan electroplated, semprotan utawa dicet miturut kabutuhan beda. Yen digunakake ing suhu dhuwur, njaba anti-karat kudu cetha ketemu syarat suhu operasi.


Hot Tags: Skeleton Tas Filter Debu, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy