Aksesoris Tas Filter

Qingdao Star Machine perusahaan profesional nyedhiyakake kualitas dhuwuraksesoris tas filter. Kanthi taun pengalaman, kita wis gained reputasi apik ing industri tas Filter. We spesialis ing nyediakke kinerja dhuwur Filter tas kandhang lan venturi, kang bisa selaras miturut syarat pelanggan.


Perusahaan kita nawakake macem-macem kandang tas filter lan venturi kayataBaja Filter Bag CagelanSplit Collar Filter Bag Cagesing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan industri lan aplikasi sing beda-beda. Kita duwe kerangka tas filter sing kasedhiya ing wangun bunder, bintang, lan amplop, sing bisa disesuaikan miturut gambar sing diwenehake pelanggan. Pilihan saka macem-macem bahan mesthekake yen kita bisa nyukupi kabutuhan macem-macem lingkungan lan proses. Kajaba iku, kita nyedhiyakake macem-macem tabung Venturi ing macem-macem ukuran lan bahan, sing mbantu entuk distribusi cairan seragam ing kantong saringan, saéngga nambah efisiensi filtrasi.


Aksesoris tas filter digawe saka bahan berkualitas tinggi lan ngalami pemeriksaan pabrik sing ketat kanggo njamin kinerja sing unggul lan daya tahan sing tahan suwe. Apa sampeyan butuh balung tas Filter utawa venturi, kita mbayar manungsa waé kanggo rinci lan darmabakti kanggo nyedhiyani solusi dipercaya kanggo pelanggan. Kanthi milih produk kita, sampeyan bisa nyana awet lan tahan lamaaksesoris tas filtersing bakal njamin operasi stabil lan efisien sistem filtrasi sampeyan.

View as  
 
Dust Collector Bag Cage

Dust Collector Bag Cage

Kandhang tas pengumpul bledug (uga dikenal minangka pigura penghapus bledug utawa kandhang tas bledug) minangka aksesoris utama penyaring tas (filter tas), sing umum dikenal minangka iga saka tas. Kualitas kandhang tas kolektor langsung mengaruhi status nyaring lan urip layanan saka tas aman bledug, uga efek mbusak bledug saka Filter tas.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bledug Aman Filter Bag Skeleton

Bledug Aman Filter Bag Skeleton

Balung tas panyaring bledug yaiku iga saka tas panyaring, sing entheng, gampang dipasang lan dijaga. Kualitas balung tas Filter bledug langsung mengaruhi status filtrasi lan urip layanan saka tas Filter. Starmachinechina ngenalake peralatan manufaktur kerangka tas penghapus bledug lan nggunakake mesin las frekuensi dhuwur kanggo ngelas kerangka sekaligus. Balung tas panyaring bledug digawe saka kawat wesi utawa kawat baja tahan karat kanthi kekuatan lan kaku sing cukup. Cara perawatan kayata galvanisasi, cetakan semprotan, lan plating silikon organik. Balung tas panyaring bledug sing diproses dening Starmachinechina nggunakake teknologi silikon organik bisa ngganti balung stainless steel, nyuda biaya pangopènan peralatan kasebut. Lan saben pigura sing diprodhuksi bisa nyukupi syarat sing entheng, lancar, lan lurus. Kapasitas produksi taunan yaiku 2 yuta unit, sing bisa nyukupi kabutuhan pasokan pelanggan sing penting.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Rangka Kolektor Debu

Rangka Kolektor Debu

Bingkai KolektorDust rega murah Qingdao Star Machine minangka komponen penting kanggo ndhukung tas filter eksternal ing sistem pengumpulan bledug. Fungsi utamane yaiku kanggo mesthekake yen materi panyaring tetep tegang lan njaga wangun tartamtu sajrone proses filtrasi lan mbusak awu. Kanthi nyediakake dhukungan struktural kanggo tas panyaring, pigura pengumpul bledug nduweni peran penting kanggo ngoptimalake efisiensi lan umur dawa sistem koleksi bledug sakabèhé.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Baja Filter Bag Cage

Baja Filter Bag Cage

Materi saka Qingdao Star Machine kang kualitas Steel Filter Bag Cage punika 304 stainless steel, entheng lan kuwat, kekuatan dhuwur, ora deformasi ing meksa, ukuran akurat, Nyingkiri masalah tas Filter kontak saben liyane, gesekan pigura tas, lan kangelan ing loading tas. sawise dimuat menyang kolektor bledug. Cincin dhukungan kandhang tas lan tendon longitudinal disebarake kanthi rata. Kandhang tas kita duwe sambungan las sing kuwat, sing ora bakal tiba lan ngeculake. Lumahing Baja Filter Bag Cage Gamelan lan Burr-free, sawise perawatan lapisan organosilicon suhu dhuwur kanggo nyegah flaking lan karat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Rolled Flange Dust Collector Cage

Rolled Flange Dust Collector Cage

Produsen Rolled Flange Dust Collector Cage dening Qingdao Star Machine bisa nambah daya tahan lan kinerja, njamin koleksi bledug sing optimal. Kandhang tas bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, supaya sampeyan bisa milih bahan lan gaya sing dibutuhake.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Split Collar Filter Bag Cage

Split Collar Filter Bag Cage

Mesin Bintang Qingdao bisa nyedhiyakake Kandhang Filter Bag Split Collar berkualitas tinggi, kita minangka pabrik lan pemasok Cina sing adhedhasar filtrasi dekade kepungkur. Kanthi kualitas apik lan umur layanan sing dawa, kandhang tas filter kolar pamisah bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan sistem filtrasi sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Sugeng rawuh ing Star Machine, sampeyan bisa entuk paling dhuwur Aksesoris Tas Filter langsung saka pabrik canggih ing China. Minangka produsen lan panyedhiya Aksesoris Tas Filter sing misuwur, pilih Star Machine kanggo nemu campuran kualitas luar biasa, daya tahan sing ora bisa ditandingi, lan komitmen sing mantep kanggo kepuasan pelanggan. Produk kita kasedhiya ing saham kanggo tuku grosir, nyedhiyakake produk sing murah.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy