Flakt Diaphragm Repair Parts Kit

Flakt Diaphragm Repair Parts Kit

Qingdao Star Machine minangka pabrikan profesional lan pemasok Flakt Diaphragm Repair Parts Kit, fokus ing nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas tinggi Pulsa jet Valves lan Aksesoris Katup. Kita duwe pengalaman industri sing ekstensif lan bisa ngatur paket kanggo nyukupi kabutuhan unik para pelanggan. Produk kita kasedhiya ing macem-macem konfigurasi fleksibel. Kita bangga karo standar kualitas sing terus-terusan. Ing Eropa lan AS, kita duwe akeh pelanggan sing stabil lan jangka panjang, sing dadi bukti posisi sing apik banget ing industri kasebut. Kita setya nyedhiyakake layanan pelanggan kanthi kualitas paling dhuwur, saiki lan ing mangsa ngarep. Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh pitulung luwih lanjut, aja ragu-ragu hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Qingdao Star Machine minangka produsen profesional Flakt Diaphragm Repair Parts Kit kanggo katup pulsa solenoid ing macem-macem spesifikasi lan ukuran. Diafragma iki cocog karo katup solenoid lan minangka produk pelengkap, umume digawe saka karet nganggo kain utawa karet murni. Diafragma iki akeh digunakake ing aplikasi kolektor bledug, utamane kanggo reresik filter jet pulsa mbalikke lan varian.

Kit Parts Repair Flakt Diaphragm kita duwe sawetara wektu bukaan sing disaranake 50-500ms lan wektu sing disaranake antarane pulsa 1 menit utawa luwih. Saben model nduweni variasi tipis ing diameter njaba, ukuran orifice lan jarak bolongan sing dipasang, lan sampeyan kudu nemtokake model sing cocog adhedhasar dimensi saben posisi katup. Yen sampeyan ora yakin karo jinis diafragma sing dibutuhake kanggo katup, sampeyan bisa tansah ngubungi insinyur kita kanggo pandhuan pilihan.

Katup Pulsa Elektromagnetik Flakt Diaphragm Repair Parts Kit minangka diafragma karet siji-potongan kanthi kepala keling dipasang kanggo nutup outlet pipa udara sing dikompres, katup, bolongan discharge lan bolongan bolt. Iki dipasang kanthi aman ing keliling kanthi krenjang mbenakake lan minangka komponen kontrol kunci katup pulsa solenoid.

Flakt Diaphragm Repair Parts Kit digunakake digunakake ing macem-macem aplikasi industri, kayata peralatan mbusak bledug, pneumatic conveying, packaging lan penanganan materi. Kita tansah setya nyediakake produk kualitas dhuwur lan layanan profesional kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa butuh pitulung luwih lanjut, hubungi kita.


Parameter produk


Packaging & Pangiriman


Hot Tags: Flakt Diaphragm Repair Parts Kit, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy