Kepiye cara nggunakake kain panyaring vakum kanthi bener?

2024-03-21

Ing Filter vakum, fungsi utama sakakain nyaringyaiku kanggo entuk pamisahan padat-cair. Yen ditemokake yen padhet lan cairan ora bisa dipisahake kanthi efektif, tegese ana masalah karo kain panyaring saringan vakum lan kudu ditangani kanthi tepat.


1. **Pasang kain panyaring kanthi bener:** Nalika masang kain panyaring ing saringan vakum, priksa manawa dipasang kanthi bener, aja kenceng utawa longgar. Yen banget nyenyet, iku bakal gampang ngrusak kain Filter sak karya, nalika iku banget ngeculke, bisa nimbulaké bledug kanggo nglumpukake ing kain Filter, mengaruhi kemajuan normal saka misahake ngalangi-Cairan.


2. ** Nyimpen kain saringan ing kategori: ** Kain saringan sing ora digunakake lan kain saringan sing digunakake kudu disimpen kanthi kapisah, lan mbayar manungsa waé kanggo umur layanan saka kain saringan. Nyampur kain panyaring lawas lan anyar sing angel dibedakake bisa nyebabake masalah nalika digunakake lan mengaruhi operasi normal saringan vakum.


3. **Pemeriksaan rutin lan ngganti kain saringan:** Kain saringan sing diganti kudu dipriksa kanthi rutin kanggo ndeleng apa ana celah. Yen ana celah, kudu didandani ing wektu. Yen ana bledug sing nempel ing kain panyaring, kudu di resiki ing wektu. Gagal mriksa bisa nyebabake kain panyaring rusak lan ora bisa didandani sajrone nggunakake sabanjure.


4. ** Nangani isi Kelembapan saka cake Filter kasebut kanthi teliti: ** Kakehan nguber isi Kelembapan saka Filter cake bakal shorten umur kain Filter. Ati-ati nalika mbongkar jajan kanggo mesthekake yen alat unloading jajan sejajar karo kain saringan supaya ora ngrusak kain saringan. Ing wektu sing padha, aja nganti kue panyaring tetep ana ing kain panyaring nganti suwe nalika ngeculake kue kanggo nyegah gravitasi kue panyaring saka deforming kain panyaring.


5. **Pasang kain panyaring kanthi bener:** Nalika masang kain panyaring panyaring vakum, priksa manawa kain panyaring warata lan supaya ora keriput, sing bisa ngrusak kain panyaring sajrone proses filtrasi. Kelalaian lan kesalahan sajrone operasi mesin bisa nyebabake karusakan ing kain panyaring, misalignment lan kerut. Iki bisa uga disebabake dening salah tengah saka kain panyaring.


6. ** Priksa alasan kanggo misalignment lan kisut saka kain Filter: ** tension ora cukup bisa nimbulaké kisut, lan tensioning tambahan saka kain Filter dibutuhake. Sambungan sing ora bener ing sambungan kain panyaring uga bisa nyebabake kerut. Tansah mbayar manungsa waé kanggo apa ana celengan ngalangi ing rollers lan pamblokiran imbuhan ngusapake, kang bisa nimbulaké misalignment lan wrinkling saka kain Filter. Priksa manawa setir njupuk utawa rol liyane misaligned lan mbenerake masalah iki kanggo mesthekake operasi normal saka kain Filter.


7. ** Pay manungsa waé kanggo periode stabilitas imbuhan kain Filter: ** Nalika nggawe pangaturan,kain nyaringkudu katahan ing tengah Filter kanggo ing paling setengah jam stabilitas. Amarga kain panyaring teles gampang nyusut, bisa nyebabake kain panyaring dadi luwih sempit utawa luwih gedhe tinimbang ukuran sing dikarepake. Priksa manawa kain panyaring wis cukup wektu kanggo stabil sadurunge nggawe pangaturan utama.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy