Carane supaya clogging saka bledug kolektor tas Filter?

2024-03-22

Pemblokiran saka Mesin Bintang Qingdaotas filter debubakal nambah tekanan ing njero lan njaba tas Filter bledug; Sing luwih dhuwur tekanan, luwih gedhe daya mbusak bledug, lan tekanan iki bisa dibayangke ing meter tekanan diferensial. Resistance saka tas Filter nyebabake nyandhang, perforasi, lan shedding saka tas, supaya iku perlu kanggo nyegah blockage saka tas Penagih bledug. Punika ingkang kedah kita mangertosi:

① sementara ngiyataken reresik kanggo ngilangke blockage saka tas kain Filter;

② Ganti tas Filter bledug sebagian utawa rampung;

③ Nyetel kahanan instalasi lan operasi.


Ing ndhuwur iku alasan umum kanggo karusakan sakatas filter debu, lan manungsa waé kudu mbayar kanggo wong-wong mau nalika digunakake; Urip saka tas Filter bledug mundhak; Bakal nyuda akeh kerugian ekonomi kanggo produksi industri. Loro-lorone ing pilihan lan ing pangopènan penting banget. Njaga nggunakake tas Filter bledug, mangga tansah mbayar manungsa waé kanggo kita.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy