Biasane Ditutup Debu Collector Power Integral Pilot Pulse Valve

Biasane Ditutup Debu Collector Power Integral Pilot Pulse Valve

Qingdao Star Machine minangka produsen profesional tas saringan, kain panyaring, Perusahaan Katup Pulsa Pilot Tertutup Biasane Ditutup. Kanthi keahlian ekstensif ing wilayah kasebut, kita setya nyedhiyakake solusi filtrasi berkualitas tinggi. Fokus kita ora mung ing produk; Kita ndeleng sukses sampeyan minangka sukses lan setya mbangun kemitraan sing langgeng. Pengawasan lingkungan minangka unsur penting saka misi kita lan kita bangga nyedhiyakake solusi filtrasi sing lestari. Qingdao Star Machine minangka pilihan jangka panjang sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Biasane Ditutup Dust Collector Power Integral Pilot Pulse Valve saka Qingdao Star Machine dirancang khusus kanggo aplikasi layanan kolektor bledug, kualitas dhuwur kanthi rega sing cukup, nggabungake aliran dhuwur, umur dawa lan bukaan lan penutupan sing cepet banget kanggo ngasilake operasi sing dipercaya lan ekonomis.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Produsen 353 seri
Ukuran Orifice 40 mm
Bahan Badan alumunium
Bahan Segel NBR
Koefisien Aliran KV (m3/jam) 46
Koefisien Aliran KV (l/min) 768
Media hawa
Sambungan Port G1 1/2
Fungsi 2/2 NC
Tekanan Kerja Min 0.3 Bar
Tekanan Kerja Max 8,5 bar


Fitur Produk lan Aplikasi

Dirancang kanggo aplikasi Katup Pulsa Pilot Integral Daya Kolektor Debu Tertutup, utamane metode reresik filter jet pulsa mbalikke lan variasi, kayata saringan tas, saringan kartrid, saringan amplop, saringan keramik lan saringan serat logam sintered, katup jet pulsa seri SMCC 353 yaiku apik tenan.

Biasane Ditutup Dust Collector Power minangka kombinasi awak cast alloy aluminium kemurnian dhuwur lan diafragma karet nitrile kelas ndhuwur kanggo kekuatan tensile unggul, resistance tuwa lan nyandhang minimal. Klep pulsa Solenoid duwe daya tahan sing nyengsemake lan bisa tahan luwih saka siji yuta siklus utawa mlaku nganti telung nganti limang taun.


Hot Tags: Biasane Ditutup Debu Collector Power Integral Pilot Pulse Valve, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy