Optipow 105 Valve Karet Disc

Optipow 105 Valve Karet Disc

Qingdao Star Machine Optipow 105 Valve Rubber Disc kasedhiya kanggo kabutuhan repair tutup pulsa paling umum, kang diprodhuksi saka bahan karet sintetik kualitas dhuwur lan struktur internal wis kasebut kanthi teliti, dirancang kanggo njamin kinerja stabil ing macem-macem lingkungan operasi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Qingdao Star Machine minangka pabrikan Optipow 105 Valve Rubber Disc, nduweni diafragma sing dikuatake kanthi kualitas dhuwur sing digawe saka karet butadiene nitrile (NBR) sing tahan lama kanggo njamin umur layanan sing dawa, sanajan ing lingkungan sing tantangan. Dirancang khusus kanggo katup 105 lan 135.

Optipow 105 Valve Rubber Disc merek nggunakake proses manufaktur lan bahan sing efisien ing proses produksi, nggunakake desain struktural sing unik, nduweni kinerja sealing sing apik lan tahan nyandhang, lan bisa ngontrol aliran lan arah cairan kanthi efektif, tahan korosi sing dhuwur lan kinerja sealing sing apik. bisa nambah urip layanan lan linuwih katup, saéngga ngurangi biaya pangopènan, Optipow 105 Valve Karet Disc kualitas dhuwur seneng reputasi apik ing pasar, kang ndadekake produk merek Qingdao Star Machine kang dikenali lan dipercaya dening konsumen.


Parameter produk

Jeneng merek SMCC
jeneng produk Cakram karet
Gunakake Teknik, Industri, Kedokteran
Bobot 0,0548 Kg
Jinis Katup Pulsa Kompak
Panganggone Air Dedusting
Bahan TPU



Keperluan instalasi Optipow 105 Valve Rubber Disc sing awet kalebu ing ngisor iki:

1 Siapke alat lan bahan: Sadurunge instalasi, nyiyapake alat lan bahan sing cocog, kayata kunci pas, obeng, O-ring, lan pelumas.

2 Priksa cakram katup lan katup: Sadurunge dipasang, perlu dipriksa apa cakram katup lan katup utuh. Yen Optipow 105 Valve Rubber Disc rusak utawa cacat, iku kudu didandani utawa diganti.

3 Konfirmasi arah aliran: Sadurunge instalasi, konfirmasi arah aliran katup lan pasang disk katup ing katup ing arah sing bener.

4 Kencengake baut: Amanake Optipow 105 Valve Rubber Disc menyang katup, lan gunakake alat kayata kunci kanggo ngencengi baut kanggo mesthekake pas sing ketat ing antarane cakram katup lan awak katup.

5 Test kanggo tightness: Sawise instalasi, iku perlu kanggo nindakake test tightness kanggo mesthekake yen kinerja segel antarane disk lan awak tutup apik.

6 Ngresiki situs: Sawise instalasi rampung, ngresiki situs kasebut kanggo mesthekake yen ora ana bahan utawa piranti sing keluwih.


Hot Tags: Optipow 105 Valve Rubber Disc, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy