Produk

Kanggo nyukupi panjaluk sistem filtrasi sampeyan, saliyane pilihan aksesoris sing ngluwihi kain panyaring, panyaring bledug, pulsa jet vlave, kita uga nawakake katup solenoid dhewe. Salajengipun, kita nyedhiyakake macem-macem katup solenoid saka perusahaan top liyane, kalebu Goyen, Tubro, lan liya-liyane, saliyane katup solenoid Optipow dhewe. Kita dadi sumber sampeyan kanggo macem-macem solusi kanggo nyukupi kabutuhan sistem kolektor bledug jet pulsa, apa sampeyan butuh katup solenoid, kit pangopènan, utawa komponen panggantos saka pemasok sing terkenal iki.



View as  
 
Kain Lanskap Non Woven

Kain Lanskap Non Woven

Kain lanskap non woven kualitas tinggi SMCC utamane saka serat alam utawa sintetis. Conto kalebu polipropilena, poliester lan nilon. Serat-serat kasebut digabung dadi kain permeabel. Panggunaan materi iki ing proyek lanskap lan konstruksi nambah stabilitas lemah lan nambah sifat filtrasi lan saluran banyu. Kasedhiya ing macem-macem kekandelan, bobot lan kekuatan sing cocog karo macem-macem aplikasi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Katup Utas Mecair

Katup Utas Mecair

Qingdao Star Machine nyedhiyakake macem-macem katup mbusak bledug, kalebu klep Mecair Threaded, khusus kanggo kolektor bledug pulsa tas. Katup Utas Mecair kasedhiya ing macem-macem model lan ukuran kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem kahanan kerja. Yen sampeyan ora yakin apa sing dibutuhake kahanan, hubungi insinyur kita lan kita bakal seneng njawab pitakonan sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
DB116 Nitrile Diaphragm Repair Kits kanggo VNP216

DB116 Nitrile Diaphragm Repair Kits kanggo VNP216

Minangka perusahaan pemecahan masalah filtrasi profesional, Qingdao Star Machine bisa nyedhiyakake macem-macem jinis kit perbaikan bagian diafragma katup pulsa, kayata Kit Repair Diaphragm Nitrile DB116 kanggo VNP216. Kit ndandani iki bisa ngatasi macem-macem masalah sing ditemoni para pelanggan nalika nggunakake macem-macem jinis katup pulsa, saéngga bisa njaga produksi kanthi luwih murah, ngirit dhuwit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sabuk Filter Vakum

Sabuk Filter Vakum

Sabuk Filter Vakum Qingdao Star Machine iku kualitas sing paling apik, utamane digunakake kanggo FGD ing pembangkit listrik, pembuangan tailing tambang, metalurgi, kimia, kimia batu bara, panganan, farmasi, perlindungan lingkungan lan industri pamisahan padat-cair liyane. customer kanggo nyoba kualitas lan 24 jam kualitas layanan sawise-sales.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kain Pengering Spiral

Kain Pengering Spiral

Kain Pengering Spiral rega murah saka Qingdao Star Machine, yaiku jinis Busana Mesin Kertas sing digunakake ing bagean pengering Mesin Kertas minangka Kain Pengering Spiral Mesin Kertas, Kain Pengering Spiral uga diarani Kain Pengering Spiral Link kanthi jeneng cekak SLDF.We bakal nyedhiyani pelanggan karo 24 jam kualitas layanan sawise-sales.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kain Dehidrasi Sludge

Kain Dehidrasi Sludge

Kain Sludge Dehidrasi Kualitas Qingdao Star Machine uga diarani Kain Pencet- Filter utawa Sabuk Filter Poliester, sing utamane digunakake kanggo dehidrasi endhut, pulp kertas lan jus jus, peleburan tambang, pembuangan tailing tambang lan industri filtrasi tekanan liyane. sampel kanggo nyoba kualitas pisanan kanggo pengadaan terjamin.

Waca liyaneKirim Pitakonan
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy