Pulse Solenoid Valve


Qingdao Star Machine Technology Co.,ltd. minangka produsen sistem filtrasi profesional, kita bangga nawakake Pulse Solenoid Valve berkualitas tinggi. Katup penghapus bledug pulsa Starmachinechina dirancang kanggo menehi kinerja lan efisiensi sing luar biasa, dadi pilihan sing dipercaya ing antarane industri sing ngandelake sistem pengumpulan bledug sing efektif.


Pulse Solenoid Valve stand out saka kompetisi amarga desain unik lan construction. Katup solenoid pulsa kita nggunakake desain solenoid sing dioperasikake diafragma sing sederhana lan kuat, nyebabake biaya pangopènan sing luwih murah lan umur layanan sing luwih dawa. Desain sing gampang iki uga nyumbang kanggo keterjangkauan katup, dadi pilihan sing menarik kanggo para pembeli sing sadar anggaran.


Kita setya nyedhiyakake layanan lan dhukungan sing luar biasa kanggo para pelanggan. Tim insinyur sing berpengalaman siap kanggo nuntun sampeyan ing kabeh proses, saka milih katup solenoid pulsa sing tepat kanggo aplikasi khusus sampeyan kanggo njamin operasi sing lancar lan efisien. Kita uga nawakake garansi lengkap 1 taun kanggo kabeh produk lan nyedhiyakake macem-macem aksesoris sing cocog karo kabutuhan khusus sampeyan.


Starmachinechina Pulse Solenoid Valve wis entuk pangenalan ing pasar Eropa lan Amerika, ing ngendi kita wis nggawe kemitraan sing stabil karo pelanggan jangka panjang lan skala gedhe. Kita bangga bisa menehi solusi siji-mandeg kanggo para klien sing dihargai kanggo kabutuhan filtrasi, mesthekake yen dheweke nampa produk paling apik sing didhukung dening layanan sing luar biasa.

Jinis Kode pesenan Ukuran gabungan
Seri T CA15T 1/2"
CA2OT 3/4"
CA25T 1"
CA35T 1.5"
CA40T 1.5"
CA50T 2"
CA62T 2.5"
CA76T 3"
T-series remot piloted RCA15T 1/2"
RCA20T 3/4"
RCA25T 1"
RCA40T 1.5"
RCA50T 2"
RCA62T 2.5"
RCA76T 3"
seri DD CA25DD 1"
CA45DD 1-1/2"
DD seri remot pilot RCA25DD 1"
RCA45DD 1-1/2"
Seri FS CAC25FS 1"
CAC45FS 1.5"
Seri FS piloted jarak jauh RCAC25FS 1"
RCAC45FS 1.5"
4 seri anyar CAC25T4 1"
4 seri anyar sing dicoba saka jarak jauh RCAC25T4 1"
katup pilot RCA3D2 1/8"
RCA3DS 1/8"
RCA3PV
seri MM CA50 MM 2"
CA62 MM

2.5"
CA76 MM 3"
CA 102 MM 4"

View as  
 
Katup Utas Mecair

Katup Utas Mecair

Qingdao Star Machine nyedhiyakake macem-macem katup mbusak bledug, kalebu klep Mecair Threaded, khusus kanggo kolektor bledug pulsa tas. Katup Utas Mecair kasedhiya ing macem-macem model lan ukuran kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem kahanan kerja. Yen sampeyan ora yakin apa sing dibutuhake kahanan, hubungi insinyur kita lan kita bakal seneng njawab pitakonan sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Katup Kacang Dresser

Katup Kacang Dresser

Katup Nut Dresser Mesin Qingdao Star bisa nambah proses mbusak bledug industri. Katup Nut Dresser kasedhiya ing macem-macem model kayata CA20DD, CA25DD, lan CA45DD, nyedhiyakake kabutuhan industri sing beda-beda. Dipercaya ing Katup Kacang Dresser kanggo solusi filtrasi industri sing dipercaya lan efisien.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Katup Diafragma kanthi Port Utas

Katup Diafragma kanthi Port Utas

Mesin Bintang Qingdao kanthi bangga nawakake Katup Diafragma berkualitas tinggi kanthi Port Utas. Operasi ing lapangan iki kanggo pirang-pirang taun, klep Utas kita dirancang kanggo mbusak awu efisien ing macem-macem aplikasi industri. Port Utas nambah ease saka instalasi lan pangopènan, mesthekake integrasi rapi menyang kolektor bledug lan baghouses. Dikenal amarga konstruksi sing bermutu lan kinerja sing dipercaya, katup diafragma iki nduweni peran penting kanggo ngoptimalake proses filtrasi. Pilih Mesin Bintang Qingdao kanggo solusi katup benang paling apik sing cocog kanggo nyukupi kabutuhan filtrasi tartamtu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Katup Jet Pulsa Seri T

Katup Jet Pulsa Seri T

Qingdao Star Machine nyedhiyakake macem-macem jinis T Series Pulse Jet Valves. Dirancang kanggo operasi ing tekanan udhara saka 0.3 kanggo 8.6 bar, T Series Pulse Jet Valve minangka katup jet pulsa Utas, stopkontak ing 90 ° kanggo inlet. Katup kita dirancang kanggo sistem mbusak bledug lan darmabakti kanggo nyediakake lingkungan sing luwih resik kanggo pabrik lan buruh, nyuda bledug udhara lan partikel partikel.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Katup Diafragma Flanged

Katup Diafragma Flanged

Qingdao Star Machine wis ing industri filtrasi kanggo akèh taun, aturan sawetara saka sudhut klep koleksi bledug kualitas dhuwur, flanged klep diaphragm klebu. Kita setya marang lingkungan lan ngupayakake kontribusi kanggo hawa sing luwih resik nalika nyuda konsumsi energi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Manifold Flat Mount Valves

Manifold Flat Mount Valves

Qingdao Star Machine mrodhuksi macem-macem klep cleaning awu pulsa, kalebu majeng Manifold Flat Mount Valves. Katup pulsa sing diprodhuksi dening Qingdao Star Machine mlaku kanthi lancar, ngresiki bledug kanthi efisien lan nduweni umur layanan sing dawa, sing minangka kinerja penting perusahaan kita kanggo menehi kontribusi kanggo perlindungan lingkungan. Milih kita yaiku milih efisiensi. Insinyur kita bisa nyedhiyakake pandhuan pra-sale lan sawise-sale sing sampurna kanggo solusi filtrasi sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Sugeng rawuh ing Star Machine, sampeyan bisa entuk paling dhuwur Pulse Solenoid Valve langsung saka pabrik canggih ing China. Minangka produsen lan panyedhiya Pulse Solenoid Valve sing misuwur, pilih Star Machine kanggo nemu campuran kualitas luar biasa, daya tahan sing ora bisa ditandingi, lan komitmen sing mantep kanggo kepuasan pelanggan. Produk kita kasedhiya ing saham kanggo tuku grosir, nyedhiyakake produk sing murah.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy