Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut Kanan

Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut Kanan

Mesin Bintang Qingdao yaiku supplier Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut Kanan kanthi rega murah lan kualitas paling dhuwur. Iki dipérang dadi telung kategori: jinis Angle tengen, jinis submerged lan jinis langsung. Outlet udara lan inlet udara ana ing Sudut 90 derajat, mula diarani katup pulsa elektromagnetik Angle tengen. Kepala pilot elektromagnetik saka katup pulsa elektromagnetik Angle tengen umume didorong dening elektromagnet utawa elektromagnet sing dikontrol sacara elektronik kaping pindho, lan pulsa ndamu awu temen maujud liwat tutup pulsa ngoper.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kelas Kanan Angle Electromagnetic Pulse Valve saka Qingdao Star Machine digawe ing China.Prinsip kerja utamane gumantung saka tumindak kepala pilot elektromagnetik.

Nalika sirah pilot elektromagnetik energized, pasukan Magnetik kuat bakal kui, lan inti tutup bakal digambar cedhak, supaya gas ngisor diaphragm cepet kosong, mbentuk meksa cepet cepet. Ing tumindak saka meksa online ndhuwur diaphragm, diaphragm gerakane mudhun kanthi cepet, mangkono mbukak stopkontak online saka tutup pulsa, supaya online teken disemprot menyang tas Filter liwat pipe semprotan kanggo entuk reresik awu. Nalika kepala pilot elektromagnetik saka Right Angle Electromagnetic Pulse Valve dipateni, spool direset miturut tumindak spring, lan stopkontak udara ditutup kanggo ngrampungake proses reresik.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Nalika nggunakake Angle Electromagnetic Pulse Valve, titik-titik ing ngisor iki kudu digatekake:

1 Nalika nginstal, perlu kanggo mesthekake yen sambungan antarane inlet lan stopkontak awak tutup lan kantong udara utawa pipa semprotan disegel kanthi apik kanggo nyegah bocor udara.

2 Sawise instalasi, tengen Angle Electromagnetic Pulse Valve perlu kanggo debug lan test kanggo mesthekake operasi normal saka tutup lan efek injeksi.

3 Pemriksaan lan pangopènan reguler dibutuhake nalika digunakake kanggo nemokake lan ngatasi masalah sing bisa ditindakake kanthi pas wektune.

4 Miturut kahanan kerja sing beda-beda lan syarat panggunaan, pilih model lan spesifikasi pulsa elektromagnetik sudut sing tepat.


Hot Tags: Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut Kanan, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy