Katup Pulse Solenoid Sudut Kanan

Mesin Bintang Qingdaominangka panyedhiya utama Katup Pulsa Solenoid Sudut Kanan, setya menehi kualitas lan keahlian sing luar biasa kanggo para pelanggan. Dedikasi kita kanggo tanggung jawab lingkungan lan kepuasan klien ndadekake kita ngembangake solusi sing efektif biaya sing nggedhekake nilai investasi sampeyan.


Katup Pulsa Solenoid Sudut Kanan minangka produk utama sing nduwe peran kritis ing sistem pengumpul bledug jet terbalik. IkiKatup Pulsa Elektromagnetik Sudut Kananminangka katup kinerja dhuwur sing dirancang kanggo digunakake ing sistem kolektor bledug jet mbalikke. Iki nduweni sudut 90 derajat ing antarane port inlet lan outlet, sing ngidini instalasi sing luwih kompak lan efisien. IngKatup Pulsa Elektromagnetik Submergeduga dirancang kanggo nyedhiyani Gamelan, aliran dhuwur pulsa saka online sing penting kanggo reresik tas efektif.


Keuntungan saka nggunakakeKatup Pulse Solenoid Sudut Kananngluwihi kinerja nyengsemaken. Kanthi ngoptimalake efisiensi filtrasi, mbantu nyuda konsumsi sampah lan energi, ningkatake operasi sing luwih lestari. Kajaba iku, linuwih lan daya tahan bakal dadi biaya pangopènan sing luwih murah saka wektu, nambah regane kanggo bisnis sampeyan.

Njero
Jinis
Dhiameter
(mm)
Dhiameter
(inci)
Utama
Diafragma
(mm)
Sambungan Orifice Outer
(mm)
Blow Pipe Inner
Dhiameter
(mm)
Bobot
(kg)
Kv/Cv
DMF-Z-20 Φ20 3/4” 80 F27 20 0.65 17.55/20.48
DMF-Z-25 Φ25 1” 96 F34 25 0.8 26.16/30.53
DMF-Z-40S Φ40 1 1/2" 111 F48 40 1.4 45.85/53.47
DMF-Z-50S Φ50 2” 160 Φ60 50 2.4 61.24/71.47
DMF-Z-62S F62 21/2” 188 Φ75 62 3.5 129.26/150.85
DMF-Z-76S F76 3” 200 F89 76 4.3 159.95/186.66
DMF-Z-89S F89 3 1/2" 227 F102 89 5.9 202/230
DMF-Z-102S F102 3 1/2" 255 F114 102 7.3 260/303
DMF-ZM-20 Φ20 3/4” 80 F27 20 0.9 17.55/20.48
DMF-ZM-25 Φ25 1” 96 F34 25 1.3 26.16/30.53
DMF-ZM-40S Φ40 1 1/2" 111 F48 40 2 45.85/53.47
DMF-ZF-20 Φ20 3/4” 80 F27 20 1.35 17.55/20.48
DMF-ZF-25 Φ25 1” 96 F34 25 1.65 26.16/30.53
DMF-ZF-40S Φ40 1 1/2" 111 F48 40 2.5 45.85/53.47
Toleransi: +0.22~+0.44

View as  
 
2 Way 1.5

2 Way 1.5" Submersible Impulse Valve

Qingdao Star Machine Technology Co.,Ltd. minangka penghapusan Debu skala gedhe 2 Way 1.5 "produsen lan pemasok katup impuls submersible ing China.We duwe luwih saka 20 taun produksi lan pengalaman dodolan ing bidang penghapusan bledug lan peralatan pemurnian. Kita mesthi netepi prinsip "reputasi" lan kualitas minangka papan kanggo pangembangan". 2-cara 1.5 "katup pulsa submersible kita nyakup sebagian besar pasar ing Eropa, Asia, lan Amerika Serikat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Thread Submerged G1 1/2

Thread Submerged G1 1/2 "Pneumatic Pulse Air Valve

Qingdao Star Machine Technology Co., Ltd.production Thread Submerged G1 1/2 "Pneumatic Pulse Air Valve ana ing saham. Lan Kita minangka grup perusahaan gedhe sing melu riset, produksi, pemasaran lan layanan teknis, duwe telung basis riset lan produksi gedhe. lan siji pusat marketing gedhe kanggo Klep mbusak bledug, kain Filter, tas Filter, lan peralatan mbusak bledug liyane sing gegandhengan lan produk kita bisa OEM. We looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut Kanan

Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut Kanan

Mesin Bintang Qingdao yaiku supplier Katup Pulsa Elektromagnetik Sudut Kanan kanthi rega murah lan kualitas paling dhuwur. Iki dipérang dadi telung kategori: jinis Angle tengen, jinis submerged lan jinis langsung. Outlet udara lan inlet udara ana ing Sudut 90 derajat, mula diarani katup pulsa elektromagnetik Angle tengen. Kepala pilot elektromagnetik saka katup pulsa elektromagnetik Angle tengen umume didorong dening elektromagnet utawa elektromagnet sing dikontrol sacara elektronik kaping pindho, lan pulsa ndamu awu temen maujud liwat tutup pulsa ngoper.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Katup Pulsa Pneumatik G3

Katup Pulsa Pneumatik G3" Submerged

Qingdao Star Machine Submerged G3 "Pneumatic Pulse Valve supplier sing digawe ing China, Iku utamané dipigunakaké ing pulsa jinis tas Penagih bledug kanggo éling mbukak lan nutup gas lan kontrol proses injeksi pulsa. Katup pulsa punika G3" ing ukuran nanging kita uga nawakake ukuran liyane kanggo nyukupi kabutuhan sistem koleksi bledug sing beda.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Katup Pulsa Elektromagnetik Submerged

Katup Pulsa Elektromagnetik Submerged

Mesin Bintang Qingdao minangka pemasok Katup Pulsa Elektromagnetik Submerged, kita duwe kualitas dhuwur lan rega murah, katup pulsa elektromagnetik sing dicelupake yaiku "switch" udara sing dikompres saka sistem semprotan abu saka kolektor debu tas pulsa. Katup pulsa elektromagnetik dikontrol dening sinyal output pengontrol ndamu pulsa, lan tas Filter disemprotake lan di resiki dening baris (kamar), supaya tekanan kolektor bledug tas tetep ing kisaran sing disetel, supaya bisa njamin kapasitas pangolahan lan efisiensi mbusak bledug saka kolektor bledug.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Double Diaphragm Embedded Solenoid Pulse Valve

Double Diaphragm Embedded Solenoid Pulse Valve

Nggolek solusi sing dipercaya kanggo koleksi lan filtrasi bledug? Ora katon luwih saka rega murah Qingdao Star Machine Double Diaphragm Embedded Solenoid Pulse Valve! Katup Pulsa Solenoid Sudut Kanan digawe saka bahan sing paling dhuwur, njamin kinerja lan daya tahan sing optimal. Dirancang khusus kanggo kolektor debu jet pulsa, katup iki cocog kanggo macem-macem setelan industri. Kanthi fokus ing kepuasan pelanggan lan pengalaman pirang-pirang taun ing industri filtrasi, sampeyan bisa dipercaya Mesin Bintang Qingdao kanggo nyedhiyakake produk sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Sugeng rawuh ing Star Machine, sampeyan bisa entuk paling dhuwur Katup Pulse Solenoid Sudut Kanan langsung saka pabrik canggih ing China. Minangka produsen lan panyedhiya Katup Pulse Solenoid Sudut Kanan sing misuwur, pilih Star Machine kanggo nemu campuran kualitas luar biasa, daya tahan sing ora bisa ditandingi, lan komitmen sing mantep kanggo kepuasan pelanggan. Produk kita kasedhiya ing saham kanggo tuku grosir, nyedhiyakake produk sing murah.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy