Tas Filter Produksi Semikonduktor
  • Tas Filter Produksi Semikonduktor - 0 Tas Filter Produksi Semikonduktor - 0
  • Tas Filter Produksi Semikonduktor - 1 Tas Filter Produksi Semikonduktor - 1
  • Tas Filter Produksi Semikonduktor - 2 Tas Filter Produksi Semikonduktor - 2
  • Tas Filter Produksi Semikonduktor - 3 Tas Filter Produksi Semikonduktor - 3
  • Tas Filter Produksi Semikonduktor - 4 Tas Filter Produksi Semikonduktor - 4
  • Tas Filter Produksi Semikonduktor - 5 Tas Filter Produksi Semikonduktor - 5

Tas Filter Produksi Semikonduktor

Qingdao Star Machine Technology Co.,Ltd. minangka perusahaan sing melu produksi seri produk filtrasi kayata produsen Tas Filter Produksi Semikonduktor ing china. Perusahaan iki dumunung ing Qingdao, Provinsi Shandong, kanthi transportasi laut lan udara sing trep. Perusahaan kita duwe pabrik lan departemen R&D dhewe, kanthi macem-macem peralatan uji coba kanggo menehi macem-macem tes sing dibutuhake. Komitmen kanggo nggawe sistem nyaring biaya-efektif khusus kanggo saben perusahaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tas Filter produksi Semikonduktor khusus, diprodhuksi kanggo nyukupi syarat industri filtrasi sing saya ketat kanthi nggunakake teknologi sealing lan filtrasi sing dilas kanthi murni, nyurung teknologi industri menyang tingkat liyane lan filtrasi tas mimpin menyang tingkat anyar. Bahan panyaring saka tas filter efisiensi tinggi serat ultra-apik yaiku bahan polipropilena murni, sing nduweni sifat lipofilik lan hidrofobik sing apik, lan ora ana komponen kimia liyane sing diasilake sajrone proses filtrasi. Desain struktural saka tas Filter produksi Semikonduktor dipérang dadi lapisan njero lumahing Filter coarse lan lapisan njaba lumahing Filter nggoleki. Lapisan jero Filter lumahing coarse njamin kapasitas nyekeli rereget cekap, nyuda resistance nyaring, lan lapisan njaba lumahing Filter nggoleki intercepts partikel cilik kanggo mesthekake akurasi nyaring. Desain struktur cascade njamin impurities dicegat lapisan dening lapisan. Ing wektu sing padha, kombinasi teknologi welding ultrasonik njamin kinerja sealing sing dhuwur banget, lan ora bakal ana bocor sisih bypass sajrone operasi. Tas Filter produksi Semikonduktor efisiensi tinggi serat ultrafine cocok kanggo aplikasi filtrasi cair kayata bahan kimia elektronik, produk minyak, panganan lan obat, lapisan lan tinta, lan perawatan banyu. Karakteristik panyerepan lenga sing apik banget ndadekake dheweke cocog kanggo ngilangi minyak ing industri cat lan lapisan.



Fitur Produk lan Aplikasi

Bahan Struktur sasmita Jahit Nyaring
sawise Needled Felt 1/5/10/25/50/75/100/200 Jahitan / Welding jero
POXL 1/5/10/25/50/100 Jahitan / Welding jero
pe 1/5/10/25/50/75/100/200 Jahitan / Welding jero
PEXL 1/5/10/25/50/100 Jahitan / Welding jero
NT 1/5/10/25/50/100 Jahitan jero
PTFE 1/5/10/25/50/100 Jahitan jero
NMO Monofilament 25/50/75/100-2000 Jahitan lumahing
100 Leleh diunekake 1/5/10/25/50 Jahitan / Welding Adsorpsi
500 1/5/10/25/50 Jahitan / Welding Adsorpsi


1.Qingdao Star Machine Customized PP Semikonduktor produksi Filter Bag kauntungan;

Metode jahitan: fusi ultrasonik utawa jahitan.

ring Sealing: Polypropylene lan polyester SDS, STS, ring baja galvanis utawa ring stainless steel.

Cara sambungan ring sealing: fusi ultrasonik utawa jahitan kawat.

Rentang akurasi Filter: 1, 3, 5, 10, 25, 50, 75, 100, 150, 200 mikron.

Efisiensi: Akurasi relatif, kanthi efisiensi filtrasi tunggal 85%.

Perawatan lumahing: A perawatan lumahing Gamelan sing ngalangi misahake saka serat lan larut zat.

Bahan bahan: Selaras karo syarat kelas FDA, bebas saka silikon lan jinis polutan liyane.

Prabédan tekanan panggantos kudu 0.10MPa, lan prabédan tekanan panggantos ngirim ora ngluwihi 0.18MPa.

Kompatibilitas kimia sing amba.

2.Qingdao Star Machine Customized PTFE Semikonduktor produksi Filter Bag kauntungan;

Tahan suhu dhuwur - suhu operasi nganti 250 ° C.

Resistance suhu rendah - nduweni kateguhan mekanik sing apik, lan bisa njaga elongasi 5% sanajan suhu mudhun nganti -196 ° C.

Ketahanan korosi - nuduhake inertness lan resistance kanggo asam kuwat, alkali, banyu, lan macem-macem pelarut organik kanggo umume bahan kimia lan pelarut.

Rintangan iklim - nduweni umur tuwa sing paling apik ing antarane plastik.

Lubrication dhuwur - nuduhake koefisien gesekan kurang ing bahan padhet.

Non adhesion - nuduhake tegangan permukaan cilik ing bahan padhet sing ora nempel ing zat apa wae.

Insulasi listrik - bisa tahan voltase dhuwur 1500 volt.

3.Qingdao Star Machine Customized AGF Semikonduktor produksi Filter Bag kauntungan;

Filtrasi sing efisien lan bahan gradien Kapadhetan nambah kapasitas polutan lan ngluwihi umur layanan.

Lapisan protèktif njaba dobel ngilangake masalah detasemen serat sing disebabake gesekan karo kandhang panyaring.

Kabeh tas saringan digawe saka bahan sing cocog kanggo industri panganan, omben-omben, lan farmasi.

Struktur terintegrasi lan cara gabungan unik kanggo welding ngisor minangka cara sealing welding sing luwih kuat lan elastis.

Struktur polypropylene diunekake murni tanpa nambah resin, agen ikatan utawa perawatan permukaan.

Teknologi welding leleh panas murni.


Hot Tags: Tas Filter Produksi Semikonduktor, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy