Katup Jet Pulsa Seri T
  • Katup Jet Pulsa Seri T - 0 Katup Jet Pulsa Seri T - 0
  • Katup Jet Pulsa Seri T - 1 Katup Jet Pulsa Seri T - 1

Katup Jet Pulsa Seri T

Qingdao Star Machine nyedhiyakake macem-macem jinis T Series Pulse Jet Valves. Dirancang kanggo operasi ing tekanan udhara saka 0.3 kanggo 8.6 bar, T Series Pulse Jet Valve minangka katup jet pulsa Utas, stopkontak ing 90 ° kanggo inlet. Katup kita dirancang kanggo sistem mbusak bledug lan darmabakti kanggo nyediakake lingkungan sing luwih resik kanggo pabrik lan buruh, nyuda bledug udhara lan partikel partikel.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katup Jet Pulsa Seri T Qingdao Star Machine menehi kinerja sing luar biasa. Dheweke dirancang kanthi tliti kanggo nggedhekake efisiensi pengumpulan bledug, lan struktur benange nggampangake instalasi sing cepet lan gampang, nguatake reputasi minangka solusi kanggo macem-macem konteks industri. Dirancang kanthi presisi lan daya tahan, T Series Pulse Jet Valves diintegrasi kanthi lancar menyang sistem jet pulsa, mesthekake yen kolektor bledug sampeyan bisa mlaku kanthi lancar lan efektif. Percaya karo keahlian Qingdao Star Machine kanggo solusi katup benang canggih sing ningkatake kinerja sistem filtrasi sampeyan. Produk kita digawe kanthi tliti kanggo menehi presisi, daya tahan, lan efisiensi sing ora ana tandhingane, njamin sistem sampeyan bisa digunakake ing tingkat sing optimal. Hubungi kita dina iki kanggo nemokake kepiye keahlian profesional bisa ningkatake proses filtrasi menyang tingkat sabanjure.


Konstruksi Produk

T Series Pulse Jet Valves duwe konstruksi presisi, kabeh bagean bisa diganti, yen gagal katup seri t bisa diganti mung bagean sing rusak, nyuda biaya sampeyan.

Badan: Aluminium (Diecast)
Ferrule: 304SS
Armature: 403FR SS
Segel: Nitirle utawa Viton (dikuatake)
Spring: 304 SS
Sekrup: 302 SS
Kursi Diafragma: PA-6 (standar), Viton dilapisi baja entheng utawa dhuwur Kapadhetan PE.


Instalasi

(1.) Siapke pasokan lan pipa blowtube sing cocog karo spesifikasi katup. Aja masang katup ing ngisor tank.

(2.) Priksa manawa tank lan pipa bebas saka rereget, karat utawa partikel liyane.

(3.) Priksa manawa pasokan udara resik lan garing.

(4.)T Series Pulse Jet Valves kanggo pipo welingan lan blowtube kanggo klep, mesthekake ora keluwihan sealant thread bisa ngetik tutup dhewe.

(5.) Gawe sambungan listrik menyang solenoid utawa sambungake port pilot RCA menyang katup pilot (klep RCA mung).

(6.) Aplikasi tekanan moderat kanggo sistem lan mriksa bocor instalasi.

(7.) Sistem kanthi tekanan.

(8.) Test geni lan ngrungokake aktuasi sing tepat lan gangguan pulsa asri.


Hot Tags: T Series Pulse Jet Valves, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy