Katup Pulsa Daya Kolektor Debu Utas

Katup Pulsa Daya Kolektor Debu Utas

Mesin Bintang Qingdao, produsen lan pemasok sing duwe reputasi sing kuat ing China, minangka spesialis ing tas saringan, kain panyaring, lan Katup Pulsa Daya Kolektor Debu Utas. Kanthi riwayat keahlian sing sugih ing wilayah kasebut, kita wis darmabakti kanggo ngirim solusi filtrasi sing paling apik. Fokus kita ngluwihi produk; kita nganggep sukses sampeyan minangka sukses lan tujuane kanggo mbangun kemitraan sing langgeng. Pengawasan lingkungan minangka unsur penting saka misi kita, lan kita bangga nawakake solusi filtrasi sing lestari. Qingdao Star Machine minangka pilihan sing menarik kanggo kemitraan jangka panjang ing China, nawakake rega sing kompetitif lan ana ing pasar Eropa lan Amerika.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Dirancang kanggo aplikasi layanan kolektor bledug, Qingdao Star Machine SMCC 353 Series Threaded Dust Collector Power Pulse Valves nawakake gabungan aliran dhuwur, umur layanan sing luwih dawa, lan tumindak mbukak lan nutup kanthi cepet, njamin kinerja sing bisa dipercaya, efisien biaya lan rega sing menarik. . Gabungan awak kanthi aliran dhuwur, miring, bebarengan karo rakitan diafragma utama khusus, nyedhiyakake karakteristik operasional sing beda sing dibutuhake kanggo aplikasi layanan kolektor bledug. Kajaba iku, ing ngarsane fittings komprèsi integral nyederhanakake proses instalasi dening obviating requirement kanggo piping Utas.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Nomer Model: SCG353A047 Nggawe: SMCC
Bahan awak: Aluminium Alloy Kab Diafragma Kit: NBR
Koil: 400425117 400425142 Kelas Proteksi: IP65 Kanthi Plug Kabel


Fitur Produk lan Aplikasi

Digawe khusus kanggo aplikasi katup pulsa daya kolektor bledug, utamane kanggo metode reresik filter jet pulsa terbalik lan variasi, kayata saringan tas, saringan kartrid, saringan amplop, saringan keramik, lan saringan serat logam sing disinter, jet pulsa Seri SMCC 353 katup iku pemain standout.

Katup pulsa kolektor bledug Utas duwe awak casting paduan aluminium kemurnian dhuwur lan diafragma NBR tingkat paling dhuwur, nyedhiyakake kekuatan tarik sing luar biasa, tahan kanggo tuwa, lan nyandhang minimal. Katup pulsa Utas elektromagnetik nawakake daya tahan sing nyengsemake, kanthi kemampuan kanggo tahan luwih saka siji yuta siklus utawa operate kanthi sampurna sajrone telung nganti limang taun.

Proses manufaktur kalebu mriksa kualitas lengkap kanggo kabeh diafragma rampung sing diimpor sadurunge dipasang. Saben katup rampung ngalami tes ventilasi sing tliti. Koil klep pulsa kolektor bledug benang ngluwihi standar insulasi nasional, entuk rating IP65 kanggo proteksi lengkap. Nampilake kawat enamel tembaga lengkap lan jumlah koil sing ngluwihi standar nasional, njamin operasi tanpa masalah, sanajan sawise enem yuta siklus energi. Salajengipun, koil elektromagnetik nawakake rotasi 360 ° ing katup pulsa, lan kothak prapatan bisa muter 90 °, nggampangake instalasi lan nglindhungi saka cahya udan ing macem-macem orientasi.


Detail Produk


Kode Order Ukuran Port Orifice Nilai Aliran Tipe kumparan
G Utas mm m3/jam l/min
SCG353A047 1 1/2" 52 46 768 400425
SCG353A050 2″ 66 77 1290 400425
SCG353A051 2 1/2" 66 92 1540 400425
SCG353A060 3″ 75 170 2833 400425


Konstruksi
awak alumunium
Tabung inti baja tahan karat
Inti lan Plug nut baja tahan karat
Inti Spring baja tahan karat
Sealing & disk CR (kloroprena)
Diafragma NBR (nitrile/good-n)
Shading coil Tembaga
Konektor DIN43650A
Tegangan DC: 24V, AC: 24V, 48V, 110V, 230V
Suhu Kerja -20 nganti +85 ℃
Kelas Proteksi IP65
Kelas Isolasi Coil F
Tekanan Kerja 0.35-0.85Mpa


KARAKTERISTIK LISTRIK

Kelas isolasi kumparan F

Konektor Spade plug (kabel Ø 6 – 10 mm)

Spesifikasi konektor ISO 4400 / EN 175301-803, formulir A

Keamanan listrik IEC 335

Tegangan standar DC (=): 24V

(Tegangan liyane lan 60 Hz yen dijaluk) AC (~): 24V – 115V – 230V / 50 Hz


Hot Tags: Katup Pulsa Daya Kolektor Debu Utas, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy