Virus Bakteri Nyegah Filter Kain
  • Virus Bakteri Nyegah Filter Kain - 0 Virus Bakteri Nyegah Filter Kain - 0
  • Virus Bakteri Nyegah Filter Kain - 1 Virus Bakteri Nyegah Filter Kain - 1

Virus Bakteri Nyegah Filter Kain

Kain panyaring pencegahan bakteri virus minangka substrat sing cocog kanggo gaun bedah, seprai bedhah, lan andhuk bolongan bedah. Qingdao Star Machine Virus bakteri Nyegah nyaring kain sanitary non-woven kain ora mung nduweni kinerja alangi dhuwur nanging uga kemampuan ambegan apik, nalika nahan softness lan kekiatan. Nyedhiyakake pangayoman safety nyaman kanggo pasien lan buruh kesehatan 24/7.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Parameter produk

jeneng: Kain saringan pencegahan bakteri virus
Bahan produk: polypropylene PP anyar
jembaré produk: ambane 2-320 cm
Jenis embossing: pola dot, pola wijen, pola berlian
Werna kasedhiya: putih, biru, abang, ijo, ireng, etc., karo skema werna Morandi lan werna adat.


Aplikasi Produk

Masker sekali pakai, masker N95

Sprei sing bisa digunakake

Sarung sepatu sing bisa digunakake

Topi sing bisa digunakake


Kaluwihan produk

Qingdao Star Machine minangka perusahaan sing nggabungake riset lan pangembangan teknologi, produksi lan manufaktur (Spunlaid non-woven fabrics, Spunlaid non-woven fabrics, etc.), sales, and trade. perusahaan Qingdao Star Machine saiki wis 10-kinerja dhuwur lan majeng SS spunbond non-dirajut garis produksi kain lan jalur produksi SMS, perforated non-dirajut garis produksi kain, gabungan non-dirajut garis produksi kain, lan ndhukung peralatan Processing jero liyane. Kita uga duwe luwih saka 10 jalur produksi kain spunbond kanthi kinerja dhuwur lan maju, kalebu kain spunbond (S, SS, SSS), kain spunbond (SMS, SMMS, SSMMS), kain sing diunekake, lan liya-liyane. , barang-barang medis, lan barang-barang sing bisa digunakake ing hotel.


Pangiriman lan Layanan Produk

We duwe persediaan gedhe saka Qingdao Star Machine Virus bakteri Nyegah kain Filter lan siap kanggo kapal miturut syarat customer ing sembarang wektu. 7 * 24-jam pakar jawaban online kanggo masalah technical pinanggih dening pelanggan sak nggunakake Qingdao Star Machine Virus kain Nyegah bakteri bakteri.


Hot Tags: Kain Filter Pencegahan Bakteri Virus, China, Produsen, Pabrik, Supplier, Grosir, Awet, Kualitas, Murah, Ing saham

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy